24 wrz 2008, 22:27
Hej hej..
I ja nie jestem niestety w temacie.. Nieznam sie na polskich lekach.. :ico_wstydzioch: wiec niemoge wam zbytnio pomoc.. :ico_noniewiem:
Ale moge poopowiadac wam troche o moich brzdacach ;-)
Nicolka to jest zywiol.. jak ona fajnie mowi Be i juz leci do lazienki robic siusiu.. tak sie szybko nauczyla .. I nocnikowanie udalo sie nam.. teraz to na nocnik juz wogule nie siada tylko jak cos chce to leci do lazienki :ico_oczko: :ico_brawa_01: Powiem szczerze ze nie spodziewalam sie ze tak szybko Nicolka to zakapuje ze trzeba siku robic do ubikacjii..i ciesze sie z drugiej strony jak dziecko.. :ico_wstydzioch: :-D :ico_brawa_01:
Pozatym to mala cwaniara i czasami mam wrazenie ze by mnie gdzies sprzedala.. :-D a z drugiej strony to daje mi odczuc ze mama jest wazna i potrzebna.. i poslucha sie tez tylko musi chciec :ico_oczko:
A Marcusek moj slodziutki chlopczyk to jest spokojniusi,ja odpoczywam przy nim,jest taki inny zawsze sie tak slicznie usmiecha i toz otwarta buziunia a slini sie przy tym.. bo zabki mu ida,i juz ladnie sam siedzi,sam sie umie zabawic ale nie lubi byc sam w pokoju,i ladnie sobie wcina biszkopciki tak je sobie ladnie zmulda az zmiekna i taki jest madry i kochaniutki.
A jak daje mu kaszke to smiac mi sie chce bo tak zaczyna pluc nia w miedzy czasie.. nie zeby mu nie smakowala.. bo mu kaszka smakuje i ja lubi tylko sie tak wyglupia i zaczyna mi pluc.. a ja cala brudna jestem. :-D :ico_haha_02: :ico_oczko: Maly lobuzek a niby taki spokojny..
Moje dzieci juz spia,ladnie je wykapalam.. i szybko ladnie zasnely.
Gabi masz racje to jest jedyny sposob na nauke nocniczka ze dziecko lata w samych majteczkach i ja zawsze mowilam ze siku albo Be to na nocnik a ile razy mi Nicolka towarzyszyla jak ja robilam siku ..
A ile razy mala sie zesikala na dywan czy na podloge.. ale bylo warto bo teraz ladnie robi siku do lazienki :ico_haha_02: :ico_haha_01:
Zycze wam powodzenia w nocnikowaniu i trzymam kciuki ze sie uda..
Mama_Ania zycze wam naprawde duzo duzo zdrowka,a kupki mysle ze to normalne jest.,.. Nicolka jak kiedys wczesniej byla chora to tez robila takie troche zadsze.. I to nie byla biegunka..
A Nicolince katarek mija,juz prawie ze niema :ico_brawa_01: . I Marcusek tez zdrowy na szczescie sie nie zarazil :ico_oczko:
Jutro mamy ten termin u okulisty i juz ciekawa jestem jak to bedzie..
Milej nocki wam zycze i buziaki ogromne dobranoc pa