wklejam fotki ,narazie to jeszcze te ze szpitala,
No przecudny ten Twoj maluszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
czytalam ze moze nawet schodzic do 6 tyg ale najczesciej 2 tyg po porodzie jest juz ok
Tak mi powiedziala polozna,ale dzis obudzilam sie juz ze swoimi stopami i w sumie 9 kilo lzejsza od ostatniego wazenia w ciazy :ico_brawa_01: Gruba jestem jak slon ,ale jednak 9 kilo to spore odciazenie dla organizmu i czuje sie o niebo lepiej :ico_brawa_01:
jak ja jej zdjecia brzucha pokazalam-ze jak mam tak wysoko to nic na mnie nie podziala i na 100% jeszcze nie urodze
Wez nie sluchaj glupot Martus,mi brzuch opadl w trakcie porodu ,do konca mialam dosc wysoko,w zyciu bym nie wpadla ze tego dnia urodze :ico_noniewiem:
miszka, rzeczywiscie meczysz sie tym karmieniem może lepiej sobie darowc jak masz cierpiec?
Jeszcze nie skapitulowalam,robie co moge,ale postanowilam ze do poniedzialku czas podjac decyzje i jezeli tak bedzie dalej w "kryzysie mleka" ja odstawie,bo co zrobic...
Moze sprobuj odciagnac i daj jej swoje mleko w butelce i zobaczysz
Boje sie ze ja juz calkiem do butli przyzwyczaje,wiesz.Normalnie nie wiem co robic,ale tak jak mowie do poniedzialku poczekam,ona zacznie 3 tydzien,ja bede miala mniej mleka ,bedzie latwiej odstawic.Albo sie unormuje z cycem:ico_sorki: