Awatar użytkownika
slonko2008
Umiem skakać na skakance po całym forum

28 wrz 2008, 17:52

Pati piękne fotki wygladasz cudnie z wózkiem , a malenstwo przepiekne .
martaa my biedne dalej czekamy :ico_placzek: do pierwszego jeszcze 3 dni chyba damy rade jak tyle już wytrzymałyśmy oby nie jeszcze dłuzej :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2008, 20:11

do pierwszego jeszcze 3 dni chyba damy rade jak tyle już wytrzymałyśmy oby nie jeszcze dłuzej
:-) no chyba tak...jakos sie teraz uspokoilam po tej wizycie i jestem bardziej cierpliwa w tym oczekiwaniu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
miszka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

28 wrz 2008, 20:21

Ja Wam caly czas dopinguje kochane dziewczynki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Nie moge sie juz doczekac Waszych maluszkow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ale bedziemy pisaly na nowym watku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
adia26
Jestem najmądrzejszy na forum!

28 wrz 2008, 20:25

jejku ale ten moj synek maruda dzis :ico_noniewiem: ,w nocy nie chcial wogle spac ale mysle ze to przez to ze nowe miejsce i wogle musimy sie siebie nawzajem nauczyc :-D ,t :-D ak sie cieze ze go mam ale wczoraj po powrocie ze szpitala mialam taka doline ze masakra :ico_placzek: :ico_noniewiem: ryczalam jak bobr ze bede nie dobra matka ,ze nic nie wiemi nie umiem, jak jakas nie normalna Piotrek ciagle mnie pocieszal mowil mi ze przeciez jest ze mna i mi pomorze ze to ne tylko moje dziecko ale jego tez wiec nie jestem sama :ico_noniewiem: ,dzis jest lepiej nawet sie usmiecham czasem mnie tylko napadaj mnie glupie mysli ale zaraz je sobie wybijam z glowy patrzac na Kacperka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: ,ciagle nie moge uwierzyc ze jest juz z nami ze jest taki jak jego tato taka mala miniaturka :-D ,wogle tysiac mysli na minute mam :ico_noniewiem:
dzis w nocy przylatuje moja mamuska i dzieki za to bo nie wiem co bym bez niej teraz zrobila :ico_sorki: :ico_sorki: dwa tygodnie bedzie z nami :ico_sorki: :ico_sorki:
Piotrek na punkcie kacpra oszalal :-D :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2008, 20:47

Miszkadoping sie przyda bo widzisz Iga ma ciezki zaplon :-D
Adiajaka zla matka :ico_nienie: bo normalnie Ci nastukam zaraz-normalne ze sie troszke przestraszylas bo to byla Wasza pierwsza noc sam na sam :ico_brawa_01: ale zobacz jak pieknie dajesz sobie rade,Piotrek Ci pomoze a mama w nocy juz bedzie nic tylko Ci pozazdroscic :-D
mam nadzieje ze dzisiaj przespie dobrze nocke bo juz od 3 mocy nie spie :ico_noniewiem: praktycznie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
dana
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

28 wrz 2008, 21:11

adia26, kochana co ty kobitko?Pamietaj ze zmeczenie moze powodowac takie chwile zalamki, ale nie martw sie jestes wspaniala matka i boisz sie jak kazda z nas czy odnajdziemy sie w nowej sytulacji :ico_olaboga: Ja juz jedna dzidzie odchowalam mam panienke a i tez mam chwile takie jak ja sobie poradze czy bede umiala zajac sie dzidzia i wogole :ico_olaboga: Ale wiem ze kocham swojego dzidziolka i ze wszystko bedzie ok I ty tez tak samo kochasz swojego skarba i robisz wszystko jak nalezy bo matka zawsze wie co i jak i kiedy dzidzi jest zle a kiedy dobrze :ico_oczko: Wiadomo ze jak bedziesz zmeczona po nieprzespanych nockach to bedziesz miala wszystkiego dosc i bedzie ci sie wydawalo ze nie rozumiesz czemu dzidzia placze ale to normalne dlatego nie mysl ze cos z toba jest nie tak i ze cos robisz zle :ico_nienie: bo tak nie jest i nie bedzie M ci pomoze i wszystko bedzie ok :ico_oczko:
mmarta81, i slonko2008, powodzonka dziewczynki :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
slonko2008

28 wrz 2008, 22:36

no chyba tak...jakos sie teraz uspokoilam po tej wizycie i jestem bardziej cierpliwa w tym oczekiwaniu
no ja Ci powiem że po wizycie w szpitalu też jestem jakaś taka spokojna i wyluzowana ze wszystko będzie ok . Mam nadzieje ze trafie na ta samą ekipe na porodówce co za pierwszym razem . Położne super a pan dr bardzo fajny tak mnie bolało a sie uśmiałam przy nim :)
adia26, początki na pewno sa trudne i dla maluszka dla którego wszystko jest nowe miejsce odgłosy i tylko ty jesteś ta sama :):) tak samo pachniesz a twoje serduszko bije tak znajomo . Głowa do góry jesteś super mamą :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mmarta81, i slonko2008, powodzonka dziewczynki
dziekuje kochana

Awatar użytkownika
adia26

28 wrz 2008, 22:50

mmarta81, dana,
dzieki za dobre slowa dziewczynki naprawde mi pomogly :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: zawsze bylam histeryczka wiec pewnie i to ma w tym swoj udzial :ico_sorki: :ico_sorki: ,za dlugo w tym szpitalu bylam wiec sie przyzwyczailam do opieki :ico_noniewiem: i dlatego mi tak odbija :ico_puknij:
dzis zrobilam malemu pierwsa kapiel :ico_brawa_01: i od godzinki sobie spi :ico_sorki: ,odpoczne sobie i poczekam na mame Piotrek juz po nia pojechal na lotnisko :ico_brawa_01:
Mam teraz nawal pokarmu wiec cycki mam jak balony i bola :ico_chory: musze nosic wkladki laktacyjne bo mi leci mleczko, nawet troche odciagnelam pokarmu i od razu lepiej jutro kupie kapuste i sobie poopkladam :-D :-D
Mielismy dzis wizyte połoznej zbadala malego wyczyscila mu pepuszek,pozostawiala mi jakies ulotki i poszla, nic ciekawego mi nie powiedziala czego juz sama nie wiem :ico_noniewiem: ide sie odpoczac bo zaczynam smierc
przypominac :ico_szoking:

kochane trzymam za was kciuki i rozdwajajcie sie szybciutko, :ico_sorki: :ico_sorki:
najlepiej tak z nienacka bez stresow :ico_sorki: :ico_sorki: mi sie udalo dwa dni przed terminem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: az sama bylam w szoku ,wstaje do kibelka na siusiu i mysle matko co tak dlugo przeciez nic nie pilam a tu leci i leci, wiec szok o cholerka wody mi odchodza chwilke jeszcze w kibelku siedzialam i myslalam co teraz matko co ja zrobie :ico_olaboga: :ico_puknij: :ico_puknij: jakby nie bylo wiadomo co, ze trzeba do szpitala jechac :ico_noniewiem: wiec ide na golasa do piotr z recznikiem miedzy nogami :ico_noniewiem: i budze go misiu, on nic misiu dalej nic :ico_noniewiem: wiec mowie misiu chba mi wody odchodza :-D a on sie mnie pyta i co teraz :ico_puknij: normalnie glupi jak ja :ico_haha_01: :ico_haha_01:
szybko wzielam jeszcze prysznic zaczelam sie ubierac i tak ze mnie cieklo ze z tym recznikiem miedzy nogami pojechalam :ico_haha_01:
dobranoc do juterka

[ Dodano: 2008-09-28, 22:53 ]
slonko2008, i tobie tez dzieki fajnie ze was mam takie wsparci mi sie przydaje
buziaki dobranoc

Awatar użytkownika
slonko2008

28 wrz 2008, 22:57

adia26, odpoczywaj kochan korzystaj ze mały spi i mozesz też sobie poleżec
, bardzo fajnie że masz pokarm i możesz karmić małego kapusta napewno pomoże na ból. pieknie opisałaś jak sie u ciebie zaczoł poród naprawde ja tez bym sie zastanawiała i co teraz :-D :-D .
ide już spajkać Jarek frytki zrobił a Antek przesyła kopniaki :ico_oczko: do jutra

Awatar użytkownika
miszka
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

28 wrz 2008, 22:58

a on sie mnie pyta i co teraz
Malo teraz nie padlam ze smiechu.Jak mnie obudzily wody ,pobieglam do toalety i widze wode podbarwiona krwia,wracam z recznikiem miedzy nogami do sypialni,budze Artura i mowie,ze mi chyba odchodza wody-a on taki rozbudzony,wiesz co mowi---I CO TERAZ????Nie normalnie identycznie ci faceci reaguja :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”