Po tym co napisałaś, to Ci się nie dziwię, też bym protestowała przeciwko samotnym wyjściom mojego mężula :-)po rpostu nie lubię jak sam wychodzi-jestem bardzo zaborcza :ico_wstydzioch:
Kurcze! TO jutro????iwona83 napisał/a:
zaraz musze do sklepu po jakies czekoladki dla mezusia skoczyc bo jutro dzien chlopaka
kurczę ja to zawsze o tym zapominam kiedy to jest :ico_olaboga:
Ja dawałam już słoiczkowe obiadki z rybką, ale czasem jak z Rafałem na obiad mamy to i jemu daję kawałeczki.Czy ktoras z Was dawala rybe moze?? Ja chce mu dac ale nie wiem jaka i jak ja zrobic?
Dokładnie Justyna. U nas przez alkohol nie mało awantur było tym bardziej kiedy byłam w ciąży. Po porodzie chyba trochę się uspokoił, ale wiadomo jak to facet. On czasem potrzebuje rozrywki tylko takie rozrywki często kończą się jak się kończą. W zasadzie to nie pije teraz często, ale jak już jest jakaś impreza to sam pogania by kieliszki opróżniali.o alkohol między innymi chodzi, skoro nie upijacie się to jedno zmartwienie z głowy. Kuba pije sporo alkoholu
Podobnie jak ja :ico_oczko:po rpostu nie lubię jak sam wychodzi-jestem bardzo zaborcza :ico_wstydzioch:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość