hejka,witam z rana,u nas czyste niebo co mnie dziwi po tylko jednym deszczowym dniu :ico_noniewiem:
boje sie do tej lekarki,bo mam pustke w glowie...nawet nie umie sobie mowy przygotowac,nie wiem o co ona moze pytac...a nie znam wszystkich medycznych terminow po angielsku :ico_olaboga:
trzeba tez w koncu pojechac zaplacic te kare co mi przyznali :ico_zly:
o czym to bylo,no Doris witaj w domu...fajnie tak odwalic z rana wszystko i odpoczywac nie?
Ewcik, :ico_brawa_01: dla Ali za kupke!!!!!i dodatkowe 0,5kg :-D
ja dowiedzialam sie o ciazy jak bylam w 6tyg. :ico_noniewiem: ...wczesniej od tygodnia mialam obrzydliwe objawy :ico_olaboga:
ja tez bym sie pewnie brala za dzidzie w przyszlym roku ale narazie nie wiem co ze mna jest nie tak,martwie sie i jakos takie wizje ciazy odkladam ...nawet nie mysle o tym teraz :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-10-01, 09:37 ]
dziewczyny wklejalam gdzie indziej i tu tez wkleje...pierwszy dzionek w zyciu Mayci,zaraz po wyjeciu z brzuszka!!a ostatnia focia z pierwszej nocki w domciu gdzie Maya miala juz 4 dni
[ Dodano: 2008-10-01, 09:38 ]
[ Dodano: 2008-10-01, 09:51 ]
jejka,wiecie co,dalam Mayci banana calego i zniknal!chyba zjadla calego ...a juz dawno jej sie to nie zdarzylo!!!czyzby apetycik dzis dopisywal?!oby!!!