iwona83, nie panikuj obiawy wyglądają mi poprostu na zęby mój tak miała jak wychodziły mu ząbki to typowe obiawy tęperatura to nawet do 39 moze skoczyc rozwolnienie też normalane mój robił kupe z 5-8 razy dziennie i to taką jak woda masakra ale niestety dzieci tak przechodzą te zęby. Jednak dla świetego sopkoju możesz przejś się do lekarza pewnie . mysle ze bedzie wszystko ok,
Mary, nie martw sie na zapas, my wcale nie spuscilismy jeszcze lozeczka, Pawelek dobrze siedzi, ale raczkowanie tez mu nie idzie za bardzo... nie wiem czy wogole bedzie sie przemieszczal w ten sposob, moze znajdzie jakis inny, albo od razu bedzie chodzic.... kazde dziecko jest inne. W lozeczku jak sie po posadzi to sie podniesie, ale tylko na kolana, na nogi jeszcze nigdy sam nie stanal....
Jestem tego samego zdanai nie ma co się martwić.
mz74, mojej szwgierki synek też nie raczkował stwierdził chyba ze poco sobie zdzierać kolanak :ico_smiechbig: poprostu odrazu zaczoł chodzioć jak skończył 11miesiecy.
Sto lat dla
Nadusi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
mariola, ja kupiłam Kamilkowi taką herbatke na uspokojenie ziołową melisa rumianek i lipa i daje mu do picia jak jest taki jakiś marudny czy rozdrażniony jest ok to z Hipa. Dawałam mu jak był malutki bo tak niespokojnie spała , teraz daje mu czasem.
U nas nocka tak se bo strasznie wiałao w nocy a unas to wtedy tak huczy w kominach wentylacyjnych ze i dorosły by się przestraszył i mały budził sie co chwile marudził i popłakiwał raz o 00:00 potem około 2 potem o 4 i o 6 masakra :ico_olaboga: i w końcu o 7 było już po spanku