02 paź 2008, 19:20
własnie o to samo chciałam kulke zapytac, ona taka tajemnicza :ico_noniewiem:
a Mila juz od jakichs 10 min spi, juz wykapana, nawet troche mleczka chlipneła, choc juz nie wypija na noc tyle ile zawsze :ico_noniewiem:
tzn tak jesli chodzi o moja prace, to owszem szukam czegos pokrewnego, zebym mogła choc troche wykorzystac to czego sie nauczyłam, a ze studiowałam administracje to szukam pracy biurowej, papierkowej, ale nie mam całkowicie pomysłu do jakich firm uderzac, nawet nie wiem jakie wieksze firmy działaja u nas w Rybniku..porazka..chciałam w panstwowce bo wiadomo pewna robota, stałe godz pracy, przestrzeganie przepisow itp choc płace marne, marne...no ale ciezko sie dostac nawet na ten pieprzony konkurs, bo juz jak ogłaszaja konkurs to zazwyczaj maja stazyste i nonono blada..a na staz tez na razie mnie nie wezma bo bym musiala byc zapisana do bezrobotnych, a nie moge bo pobieram rente :ico_olaboga:
glizdunia no to twoja kolezanka musiała na bardzo dupiaty bank trafiic, bo moja przyjaciołka robi w banku "D."i nie narzeka na zarobek podstawowy, a do tego maja jeszcze premie, ale tez mowi ze sie narobi no i nadgodz nie zapłaca..