Witam
Długo mnie nie było ...........owszem.........................ale czytałam regularnie wiec postaram sie odpisac :):):
Hm od czego by zaczac ........hm........
poruszaliscie temat seksu wiec u nas od kad jak wrocilam do pracy wszystko sie unormowało tzn obydwoje pracujemy, zajmujemy sie domem, Marcinkiem wtedy kiedy ktoregos nas nie ma, gotowaniem ,zakupami doslownie wszystkim .............
P pracuje o wiele wiecej i ciezej niz ja ale powiedzial ze dzielimy obowiazki na pol :)
Wiec sie ciesze wiec nie mamy powodu do kłótni kazda wolna chwile spedzamy razem i kochamy sie czesciej niz jak ja siedzialam w domu .........sama nie wiem dlaczego widocznie ta zmiana tak na nas działa :): z czego jestem bardzo zadowlona...................................aha i jeszcze jedna wazna rzecz odstawilam tabletki bo przez nie w ogole nie mialam ochoty na seks :):
Uwazam ze w kazdym zwiazku jest potrzebna szczera rozmowa i na biezaco rozwiazywac jakies nie jasnoci iu sprzeczki bo z czasem jak sie nagromadzi spraw to dochodzi np do tego ze para spi osobno ......................wiec zyczy wszystkim parom udanego seksu :):
Alinko kochana jestem z toba całym sercem a ludzie o ktorych pisałas to porpostu rzeczywisctosc ..jest to tragiczne ze osoba odchodzi a komus zalezy na mikrofali czy rzeczach....................zal mi takich ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madziorka twoje foty powalaja z nog jak zawsze z reszta :)
Bylo tez o dzieciach
Marcinek odpukac jest grzeczny i zaskakuje mnie swoim malym madrym rozumkiem jestem w szoku jak sie szybko rozwija ma 16 zebow 8 na gorze 8 na dole
Kamilko oby szybko przeszlo Tomkowi moze faktycznie 3 dniowka ja bym sie wstrzymala jeszcze z jeden dzien.
Bylam na tym pampersie .....a wy??
W sumie to samo co rok temu ....tyle tylko ze Marcinek sie pobawil :)
Alinko aha ceny do cyrku jak dla mnie drogo ale pewnie raz na jakis czas mozna isc my bylismy w kinie w Mulitkinie i w sobote bilet 27 zl za osobe ech ................
BeWu moim zdaniem jezeli nie masz ochoty to to przeczekajcie jezeli twoj maz jest wyrozumialy to ok
A ja dostalam spora premie od kierowniczki i zafundowalam sobie fryzjerka pazurki kilka fatałaszków i jestem zadowolona hehehe pensja tez zapowiada sie ciekawa :)
A tak pogoda do bani wrrrrrrrrrrrr zimno i wieje az leb urywa z Marcinkiem nie wychodze od 2 dni
chyba tyle dzisiaj okupuje kkompa to bede odpisywala :)
[ Dodano: 2008-10-02, 16:02 ]
Zdjecia