witam
w piękny słoneczny dzień :-D
domek posprzątany, śniadanko zjedzone a wiec jest czas na TT i kawkę
Beatris60, czekamy na fotki :-D
ale ty ranny ptaszek jesteś :-)
fajnie ci na basen , ja uwielbiam pływać :-D
no nie mam wyjścia, do 8.30 muszę Olę do przedszkola zawieźć...ale odkąd tak wstaję wcześniej to więcej zdążam, powolutku wszystko, jak wstawałam ok 9 to potem na biegu ze wszystkim, dzień krótki.ale ty ranny ptaszek jesteś
to może za granice wyjedziecie :-Da my jestesmy wlasnie na etapie szukania jakiegos mieszkanka do wynajecia. ale nic nie ma normalnie szok. same domy i mieszkania na sprzedaz. a my musimy miec jakis swoj kat. do czasu urodzenia dzidzi mam nadzieje ze sie cos sensownego i w rozsadnej cenie znajdzie. :-)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ola i Oskar :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale ładnie to brzmi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:imie wybrane wstępnie - Oskarek.
ja już pisałam wcześniej, że wszystko mam od siostry a jak będę kupować to bardzo małe , nie wiem czemu ale w tym kraju jak dzidzia urodzi się długa 52cm to już jest bardzo długa, przeważnie standard to48-51cm, a więc w rozmiarze 62 dzidzia będzie się topićjakie rozmiary kupujecie???
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:wczoraj koleżanka, jak zobaczyła mój brzuch, powiedziała, że wygląda tak jakbym bardzo się najadła, hehe :)
wejdź w ten link i sobie przetłumacz list :-Dnie zrozumiałam listu, bo niestety nie rozumiem duńskiego :ico_noniewiem:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość