Hejka
Eva my też po szczepieniu i Wojtuś waży 9500 trochę za malutko do wagi urodzeniowej o 1 kg 300 g, ale on już nie nadrobi tego co stracił jak miał bakterię Coli.
Fajnie że możecie wyjść na spacerek ja teraz siedzę w pracy a jak wracam do domku to już się robi mało przyjemnie i chłodno :ico_zly:
katelajdka brawa dla Bartusia za samodzielne pomykanie :ico_brawa_01:
Magdzinka fajnie ze z dostawianiem cycusia już lepiej. Wiem, że to smutne uczucie ale takie są koleje losu teraz odstawiamy od cycusia potem usamodzielniają się jak idą do przedszkola, do szkoły, potem przychodzi wielka miłość i wyfruwają od nas- a najgorsze że nie mamy na to wpływu.
myszka_f malutka faktycznie do ciebie całkowicie podobna :ico_brawa_01:
karolas dzieciaki też bardzo do siebie podobne. Ja jak znajdę chwilkę to wrzucę Radka fotkę jak był mały idento jak Wojtuś, choć teraz już mniej są podobni :ico_oczko:
Małgosiu może faktycznie ktoś sobie stroi żarty, ale czasem warto by było sprawdzić czyj to numer :ico_noniewiem:
Rogowie jest koło Radomia jak tak to ja mam 350km.
To Rogów pod Łodzią jak pisała Lulu
mówienie z normalnych wyrazów to Wojtuś mówi: mama, tata, baba, papa, daj, tak, nie, mniam, a reszta to już w dla niego znanym języku hihi, a jak się kłóci po swojemu :ico_haha_01: a im więcej mój mąż mówi mu nie pyskuj tym bardziej mały się zacietrzewia i nawija hihi