06 paź 2008, 13:56
Dzien dobry ;-)
I ja juz jestem z wami :ico_oczko:
U nas weekend minal niezle,byl troche dlugi bo az 3 dni ale to wiecie ze tutaj mielismy swieto w piatek(3.10.) No i fajnie tak sobie pobyc razem,bylismy tez u tesciow i bylo Ok,i na tej wystawie tez bylo super,jak zawsze sa tam duze sale i chodzi sie i oglada wszystko mala Nicolka dostala balona i juz po 10 - 15 minutach jej peknal.. a nawet sie nie wystraszyla.. I Marcusek byl grzeczny i sie ladnie rozgladal ogulnie bylo Ok.
A tak pozatym to wlasnie niedawno moje dzieci wykapalam,i teraz Nicolka przed chwilka zasnela,a Marcusek juz sobie spi od 12 00 wiec jeszcze chwilka i sie obudzi :ico_oczko:
Powiem wam ze albo Nicolka jest za mala albo ja niewiem.. ta ciastolina co kupilam malej to ja wogule nie interesuje.. :ico_szoking: :ico_noniewiem: ja jej pokazuje ja mamy to sobie lepic itd.. ale Nicolka pozostaje niewzruszona.. :ico_haha_02: i tylko wyrzuca ta ciastoline ze stolu na podloge i gniecie w raczkach tak od niechcenia.. :ico_haha_01: tam na tym opakowaniu pisze ze to jest od 3 latek.. wiec moze Nicolka ma jeszcze czas na zabawy ciastolina..no sama niewiem.. :-) :ico_noniewiem:
I tak to wszystko ok,moj mezulek za niedlugo bo w srode bedzie mial operacyjnie wyciaganego zeba.. :ico_szoking: ja juz sie boje .. bo ten korzen jest za krotki i musza go usunac ale operacyjnie.. i pozniej bedzie w domu az sie zagoi mu tam i domyslam sie ze pozniej moj maz moze byc troche nerwowy bo jak mu juz usuna tego zeba to go moze rwac i ssac i to moze bolec a wiem ze taki bol bardzo wplywa na uklad nerwowy... no ale damy rade i jakos to bedzie :-) I bede gotowac mezowi nie normalne obiady a jakies papki.. i dlatego dzisiaj jedziemy na zakupy ;-)
U nas tak strasznie silnie wieje wiatr ze to szok.. :ico_szoking: i jaki on jest zimny... i raczej na spacerki nie idziemy.. dopiero na zakupki..
Gabi a dziekuje na tej wystawie bylo fajnie,pochodzilismy,zobaczylismy i bylo Ok.A jak tam z nocnikowaniem u was?? Emilka caly czas juz ladnie robi na nocnik?? A moze tez zaczyna i podpatruje zeby siku do ubikacjii zrobic.. ?Albo woli nocniczek??
Magdalena super zdjecia Antosia,ale powiem ci ze te loczki to mial boskie.. i tak mu pasowaly.. teraz wyglada tak powazniej i doroslej a przy tych loczkach to taki calkiem inny.. Ale urosna mu jeszcze loczki :ico_oczko: :ico_brawa_01: Fajne orginalne foteczki :ico_haha_02:
A ja chcialam sie wam pochwalic ze Nicolka juz nauczyla sie sama pedalowac na tym swoim traktorku normalnie bylam i jestem w szoku :ico_brawa_01: :ico_oczko: :-D za ktoryms razem sobie usiadla na traktorze przechylila sie bardziej do przodu i zaczela pedalowac a ja bilam jej brawo.. no taka zwariowana mamuska.. :ico_oczko:
A moze ja wam tez pokaze troszke fotek moich dzieci.. potrwa chwilke ;-)
Milego dnia i buziaki dla was..
[ Dodano: 2008-10-06, 14:05 ]
A fotki moich dzieci wkleje pozniej,bo wlasnie mi sie Marcusek obudzil.. buziaki papa