dobrywieczor... Carmen jeszcze nie spi... uff :ico_noniewiem: ciekawe, jak to bedzie jak junior sie pojawi, na rzesach bedziemy chodzili :ico_haha_01: :ico_oczko:
gdzie Karolcia jest???
Evik, fajnie, ze babcia lepiej... biedulko, cos pecha w rodzinie macie teraz, ale ... po burzy zawsze wychodzi slonce :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oby jak najszybciej!!!
Widze, ze nieciekawie sie czujecie - taka chyba pora roku... i do tego brzuszek, dodatkowe kilogramiki, zmeczenie.. no, deprecha jesienna latwo przychodzi. ale sie nie damy, co??? :-D
Kumpelka dala mi te wyprawke - jest lezaczek, dwie maty do zabawy (ktore to carmen z wielka checia wyprobowuje - zabrala ze soba nawet do lozka :ico_haha_01: ), nawet reczniczki - rozki :ico_oczko: o ciuszkach nie wspomne - mialo nie byc, a sa dwie reklamowy :ico_szoking: :ico_olaboga: super, ale az mi wstyd, bo junior tego nie zdazy wszystkiego ponosic :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: fotki wkleje, jak wypakuje wszystko, posegreguje, popiore... narazie, wrzucilam reklamowy do komody i tyle :ico_wstydzioch: kurcze, sporo mamy w domku bajzlu, do tego maly szpital i jutro jeszcze malowanie :ico_olaboga: mam nadzieje, ze za tydzien spokojnie sie dorwe do pralki, zelazka i innych takich :ico_haha_01: :ico_oczko:
dobra, laseczki.. nie wiem, czy jutro bede w stanie zajrzec... czy nie bede zbyt zajeta a pozniej zbyt padnieta :ico_noniewiem: ale warto, bo odkad mi sie te zapalenie pecherza wykurowalo troszke to mam wiecej sily i musze to wykorzystac - kto wie jak to bedzie za tydzien czy dwa :ico_oczko:
buziale i dobrej nocki :ico_spanko: