hejka!!!
w koncu moge sie podpisac pod lista obecnosci :-D :ico_oczko:
Jestem padnieta, znow przeziebienie sie nasila i mnie lamie. ale ja sie nie dam, musze jeszcze z papim pomalowac salon :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
pokoik carmen powoli nabiera ksztaltow pokoiku dzieciecego. dobijaja mnie tylko meble, ktore ... sa spadkiem po tatusiu :ico_olaboga: to jest, maja juz dobre 30 lat, bo tyle ma to mieszkanie, jak nie sa starsze... :ico_zly: a my ciagle nie mozemy sie dogadac w sprawie nowych mebli, wiec poki co, te po prostu zostana :ico_noniewiem:
ciekawe tylko, czy juniorek bedzie z siostra czy bedziemy gdzie indziej sie gniezdzic, mam na mysli, gdzie postawimy w koncu lozeczko malego? no i ... czy sie zmiesci gdziekolwiek :ico_haha_01: :ico_oczko:
tosia, ujj, nie gubisz sie z imprezami chrzesniakow??? ja mam glowe na karku chyba tylko dlatego, ze skora ja tam przytrzymuje, bo inaczej to bym dawno zgubila... mam jednego "synka", w tym roku mial komunie, a o jego swietach przypominam sobie doslownie w jego dzien... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: taka ze mnie wyrodna matka, do tego tyle tys kilometrow nas dzieli... odnosnie kuzynki i jej corki, tez mam nadzieje, ze to jednak tylko "blad lekarski" - w ostatniej diagnozie. mam nadzieje, ze po prostu zle odczytano wyniki, cokolwiek. wszystko MUSI byc dobrze :ico_sorki:
katia, witaj :-D jesli chodzi o ruchy, mowia (szczegolnie w pl) ze tak wczesnie sie ich nie czuje... dlatego ja tym razem tez mowilam, ze to musza byc flaczki moje wlasne, a nie junior :ico_oczko: no ale coz, wg opisow, to wlasnie jest dzidzia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czyzbys chlopca oczekiwala??? :-D
aniafs, odnosnie "przypadku" w sobote... wiesz, ze my, mamuski, mamy "odpaly" i to jest normalne. logika u ciezarnych czesto i gesto wysiada, szczegolnie jeszcze w stanie stresowym :-D a ze nie czulas ruchow, to chyba normalne, ze sie denerwujesz... ja sie ostatnio przylapywalam na tym, ze junior cos dziwnie sie nie rusza... a potem, ze przeciez durna jestem, bo ja sie wiecej ruszam = wieksza praca miesni = mniejsze czucie malenstwa :ico_oczko: no i wystarczy, ze siade na chwile z szklanka wody... o polozeniu sie nie wspomne... albo o poproszeniu o pomoc "wywolywacza juniorka" - carmen :ico_haha_01: przy niej maly dostaje doslownie malpiego rozumu, do tego stopnia, ze wczoraj carmen polozyla mi reke na brzuchu, dostala kopniaka i mowi patrzac sie na brzuch: ty, braciszek, co ty sobie wyobrazasz, ze mnie kopac mozesz??? :ico_haha_01: :ico_oczko:
Karolina2411, wiesz, ze jestem twoja fanka nr jeden jesli chodzi o rekodziela :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: naprawde zazdroszcze ci twoich umiejetnosci, zreszta, nie tylko manualnych :ico_sorki: wspaniale gotujesz, robisz na drutach, mobilizacje masz jak general wojska, caly dom na glowie bez pomocy meza, pielegniarka i lekarz w jednym i do tego nasz spec komputerowy :ico_sorki: kurcze, wiadomo po kim Michal zdolnosci odziedziczyl :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ufff, ide do wyrka, zasluzylam sobie :ico_oczko: trzeba sie wygrzac, bo o 8 nie ma zmiluj i budzik wola do mnie: MAMI, CHCE COLA-CAO!!!