czesc!!!
jejku, zaczne z grubej rury narzekac, ale co tam :ico_oczko: tak mnie brzuch meczy (nie zeby bolal, ale jest skubaniec tak napiety, ze sie ruszyc nie moge...) ze szok :ico_placzek: za mna kiepska nocka, bo mala o 1 przyszla do nas do lozka... spac nie mogla :ico_oczko: a ja bylam nieprzytomna... o 3 w koncu ja do jej pokoju odstawilam a jakies pol godziny pozniej wspanialym kopniakiem w stylu ligi mistrzow obudzil mnie junior... znow sie przekrecal :ico_noniewiem: teraz nie mam pojecia, w jakiej jest pozycji, bo to chyba jak jakis hinduski bozek ma z osiem rak i z kazdej strony daje szturchanca :ico_haha_01: :ico_oczko:
biedny tata, sam maluje, bo ja dzis nie daje rady nawet postac... kurka :ico_placzek:
widze, ze mamy nowa kolezanke- pisz czesto i gesto :ico_brawa_01: zaraz uaktualnie liste...
evik, kurcze, wspolczuje, bo nic innego juz powiedziec nie moge. powiedz dziadkom, ze duzo o nich myslimy i wszystkie tutaj trzymamy kciukasy zeby jak najszybciej wrocili do domku, nabrali sil bo od grudnia za wnusiem beda musieli ganiac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
karolina, madra kobitka z ciebie, ze o swoje walczysz. bo praca meza nie tylko ma wplyw na niego, tylko na cala rodzine. a!!! i niech mu (mezowi) dobra wyprawke na swieta szykuja, zasluzyl sobie!!!
ania, przynajmniej troche pospacerujesz, skoro tyle sie po lekarzach nabiegasz :ico_haha_01: :ico_oczko: gorzej, ze rzeczywiscie w poczekalniach wiecej wirusow niz czystego powietrza :ico_noniewiem:
dobra, lece te liste przejrzec :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-10-07, 18:18 ]
[center]
Anitka_0202 - 3 grudnia :ico_nienie:
Ania1980 - 6 grudnia
Nikuśka 6 grudnia :ico_nienie:
Osita - 6 grudnia osita@onet.eu
Kasiulek247 - 13 grudnia :ico_nienie:

Pontoniczek - 13 grudnia :ico_nienie:
Kasia1983 - 17 grudnia

Caro - 20 grudnia raksa25@wp.pl

Evik.kp - 20 grudnia ewunia.kp@wp.pl
Tosia - 21 grudnia czarosia@wp.pl
orzeszkowa - 21 grudnia
Justyneczka - 21 grudnia
Aniafs - 24 grudnia

Karolina2411 - 25 grudnia karolina.porwit@wp.pl

Andzia_1978 - 29 grudnia :ico_nienie:
Magda83 - 29 grudnia

Siasia - 30 grudnia
[/center]
Evik, Tosia jak wasi synkowie beda sie nazywac, wiecie??? w ogole dziewczyny, trzeba cos zmienic???