hej kochane kobitki :-D
Znowu wpadam tylko na chwilkę :ico_sorki:
Ostatnio moje życie to jeden wielki pospiech i zmęczenie... Viki od kiedy zaczęła chodzić jest nie do upilnowania :ico_olaboga: , a do tego od tygodnia przestawiła się na tylko jedną drzemkę w dzień :ico_placzek: i zasypia koło 20 i śpi do 7-8 rano... a ja wolalam jak sobie poszła później ale rano spała nawet do 10... to byly dobre czasy...
Czytałam was na bieżąco ale co chciała odpisac to mi wyskakiwalo Error lub błąd :ico_zly: Teraz też micoś świruje, więc tylko szybciutko pozyczę
Antosiowi i Julci wszystkiego NAJ z okazji miesiecznicy...
nie moge nawet wstawić ikonki buziaczków czy kwiatuszków bo mi ich nie wyświetla :ico_placzek:
Teraz napisze tylko szybciutko do
Katrin a na resztę odpisze jak znowu troszkę czasu i sił będę miala :ico_sorki:
Kochana
Kasiu czy zmieniłaś nr telefonu??? wysłałam ci kilka smsków ale wszystkie są "oczekujące" :ico_olaboga: A podziękowałam ci w nich m.in. za słoiczki, które dotarły w zeszłym tygodniu w środę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Co do prezentu to tak, tu jest link do stronki o tej zabawce
http://www.vsmilebaby.co.uk/ Niestety tez tylko po angielsku, więc opisuję o co w niej chodzi:
"zabawka" składa się z 2 częsci - jedną podłącza się do telewizora a drugą (panelem z kulkami i przyciskami) operuje dziecko (łączą się ze sobą bodajże za pomocą wirelessa). Wg producenta nadaje się od 9 do 36 miesiaca życia. Dla 9 miesieczniaka wykorzystuje się tylko panel z kulkami i przyciskami jako zabawkę. Od 18 miesiąca używasz już obu częsci i dziecko wtedy uczy się na razie przez obserwację i z twoją pomoca. A od 24 miesiaca może już samodzielnie operować zabawką, uczyć się, bawić itd.
Do zabawki dołączona jest płyta z gra edukacyjną, ale mozna także dokupywac inne gry.
Kazda gra uczy literek, cyferek, kształtów, kolorów, zwierząt, roślin, pogody, częsci ciała itp. oraz języka migowego :-D
Nie wiem Kasiu niestety jak to wygląda w praktyce. Widziałam tą zabawkę w ToysRUs ale nie byla podłączona.
Natomiast kolezanki synek dostał ją na roczek i ona jest zachwycona (oczywiście synek też) :-D
Jak będziesz miała jakieś pytania lub chciała wiedzieć coś więcej to mi napisz tu lub na gg to ci napiszę...