hiszpan :ico_noniewiem: ale, na szczescie, w ojca pod tym wzgledem sie nie wdal... moj tesc uwazal sie za don juana, ponoc tez byl niezlym machista... ale moj maz bostwo w ojcu widzial - z jednej strony rozumiem, bo to ojciec, a J. jest najmlodszy z rodzenstwa i duzo z ojcem przebywal (a miedzy facetami wiadomo jaie sa wiezi). ale od rodziny wiem co nieco o tym czlowieku :ico_zly: :ico_nienie: zaluje, ze moja tesciowa zmarla zanim ja poznalam, nie ma osoby, ktora by mi nie mowila, ze to swieta kobieta byla (oczywiscie, miala swoje wady, ale ktoz ich nie ma??). no i wszyscy mowia mi, ze on (tesc) powinien byl umrzec zamiast niej, a ona w koncu spokojnie pozyc... ale juz nie smece :ico_oczko:Osita a Twój mąż to hiszpan czy polak?
a jesli chodzi o "popchniecie" tescia, uchhhhhhhhh... wiele razy musialam sie chamowac ostro, bo ten czlowiek wyraznie mnie prowokowal. ale nie dalam sie :ico_oczko: ten facet mial parkinsona, a swirowal ze co to nie on.... ilez razy musialam go z podlogi z rozbita glowa podnosic... i ilez razy moj kregoslup na tym ucierpial, a ten jeszcze z morda ze mam posprzatac, opatrzec, podac cos panu... w koncu dorobilam sie przepukliny miedzykregowej i skonczyla sie zabawa - mezu zrobil raban ojcu, mi i rodzenstwu, wkrotce po tym stan starszego sie pogorszyl i w niecaly rok skonczyla sie gehenna :ico_sorki:
ja o tych pieluszkach z biedronki sie nie wypowiem :ico_oczko: ale te z lidla lubie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: maja taki fajny wskaznik siuskow :ico_haha_01: jedna wada - zapach :ico_noniewiem:
jeszcze jakies tam pierdolki sie walaja :ico_oczko: wiesz, trzeba obrazki powiesic, takie tam. ogolnie, to grube juz skonczone :ico_sorki: tata jutro do pl wraca, a ja sie wezme od wtorku (bo w pn wolne a przy J. nie bardzo sie klei robota :ico_haha_01: ) powolutku sie pobawie w dekoratora, choc to raczej ograniczone bedzie do przyczepienia 50-cioletnich bibelotow po tesciowej na scianach... :ico_puknij: ale coz, nie mam gdzie trzymac starych pierdolek, wyrzucic nie moge, bo to prawie karalne, tak wiec nic nowego do dekoracji praktycznie nie kupuje. a szkoda :ico_placzek:Remont juz zakończony?
porobie tez wam fotki w przyszlym tyg, choc nie ma czym sie chwalic :ico_oczko:
magda83, zycze udanej imprezki!!!
lece po moje szczescie do szkoly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: