Cześć dziewczynki,
My dopiero teraz, bo nie było rano kiedy i do tego komputer mi się zawiesił, później byłam u koleżanki, która ma synka półtorarocznego i dopiero teraz wróciłam, jeszcze Ula przed chwilą w histerię wpadła, bo na ręce chciała, a ja nie miałam jak ją wziąć. To jej powiedziałam, żeby się uspokoiła, byłam spokojna, siadłam obok, a Ona przyszła do mnie, wtuliła się i ryczała coraz głośniej, zaczęła się zanosić, zwątpiłam w pewnym momencie. Ale wytrwałam na tej podłodze w spokoju i po pół godzinie się zaczęła uspokajać, jeszcze zmieniłam jej pieluchę i już się ładnie bawi. Zaraz będziemy się kąpać i lulu. Później wkleje Wam fotki z wizyty, dzieciaki były sobą bardzo zainteresowane, niemniej jednak Piotruś był zazdrosny i nie bardzo wiedział jak z Ula postępować, Ula zainteresowana i chciała się z nim bawić. Ogólnie było fajnie i miło spędziłam dzień.
Pinko, mój wcześniej mieszkał sam w mieszkanku, w którym też było ogrzewanie elektryczne i również Go to trzepało mocno po kieszeni :ico_olaboga: my przez 10 lat grzaliśmy gazem, ale nagle tak zaczęły ceny rosnąć-po5 podwyżek w roku, że którejś zimy trzeba było po 800zł miesięcznie za gaz płacić, bo ciepła woda też gazem była grzana i niestety trzeba było piec zamontować, a teraz trzeba w nim palić, co jest upierdliwe, ale na gazowe ogrzewanie nie byłoby nas stać...
Niestety, wszystko w tym kraju drożeje, tylko pensje zostają takie same :-(
Dziewczyny ja jestem juz zdenerwowana boje sie ze cos bedzie nie tak z parkingiem albo ze samolot nie poleci bo mgla i tak...
Na pewno wszystko będzie dobrze i dolecicie szczęśliwie.
[Pinko i Jola[/b] dzięki, zaproszeie wysłałam na e-mail :ico_sorki:
Dostałam, zarejestruję się jeszcze dzisiaj :-)
W końcu usnął zmęczony płaczem. Kurcze drastyczna metoda ale inaczej go nie oduczę :ico_noniewiem:
Ja odpadłam niestety :-( Ale będę musiała znowu zacząć tą naukę, tylko nie wiem jak ten płacz wytrzymać.
przewaznie spi do 6.00/6.30.... :ico_oczko: i cala noc w lozeczku oczywsicie :ico_haha_01:
Pozazdrościć, Ula też o 4 robi pobudkę i czasem do 5 nie może usnąć.
Wasi mężczyźni też tacy niecierpliwi jak mają poczekać? :-D
U nas ostatnio jest tak, że to ja czekam na Jarka....
No tak ale może najpierw o okuliści babka super naprawde okazuje się że Kamilkowi uciekają oby dwa oczka i ona podejrzewa wadę wzroku przepisała mi Krople Atropine przez 5 dni mam zakrapiac na 6 dzień na wizyte i bedzie mu badała oczka pod względem wad wzroku :ico_placzek: sama nie wiem co o tym wszystkim mysleć .
Nie przejmować się na pewno, wiele dzieci nosi okulary i nie jest źle, taką wadę wzorku szybko wykrytą u malucha można (wydaje mi się) wyleczyć całkowicie i może warto by było skonsultować się z innym jeszcze lekarzem ;-)
Teraz po powrocie z Polski zaczął znów jeść ładnie z łyżeczki obiadki i nawet kaszki, deserki :ico_sorki:
Może zmiana otoczenia tak niego wpływała.
Ja dzisiaj kupię Norbertowi nocnik.. zobaczymy jak jemu się to spodoba :-D
My dzisiaj rano znów złapałyśmy kupkę i sisi, ale musiałam ją cały czas zabawiać :-)
kupiła mi jeszcze takie Huggies Classic, od których Norbert miał cały wyjazd tak odparzoną pupkę, że już nie wiedziałam czym mu smarować :ico_olaboga: Wogóle powietrza nie przepuszczały, nie miały rozciągliwych boczków w pasie
Te są beznadziejne, ja kupuję te premium z kubusiem puchatkiem.
A i ja dziś Biedronę odwiedziłam i wiecie co, normalnie tam to zarabia na tej promcji, bo są Huggisy, dużo ich i z tym prezentem co Pinko pisała ale za 39.90
Ale przebitka!!! :ico_szoking:
Justyna, fotki fajowe, Ula ma identyczne rajstopki :-)
a w ogóle to już drugi odcinek następnej serii gotowych na wszystko leciał wczoraj-ostatnia seria się skończyła w grudniu, tęskniłam za tym serialem jak diabli, mimo, że późno leci to ślęczę przed telewizorem :ico_sorki:
Ja ściagałam cały serial, aż muszę sprawdzić na necie, bo też bardzo lubię ten serial :-)
Z Gabrielem się ostatnio coś porobiło, że wieczorem śpiący jest, marudny, nie wiadomo co z nim zrobić, a jak sie Go wykąpie to nie chce iśc spać tylko by chodził :ico_olaboga:
Jest ciekawski świata, na szczęście Ula na wieczór zasypia ładnie :ico_sorki:
Asikk, czekam na fotki, dawaj :-)
[ Dodano: 2008-10-10, 18:51 ]
Asikk, zdjęcia czadowe, Kamilek ma prześliczne oczka :-)
Też idziemy się już kąpać, bo późno się robi...