10 paź 2008, 20:17
GLIZDUNIA, ja to bym se z chęcia kielicha na dobranoc walnęła, a nie kąpiel... jutro będę się relaksować wieczorem przy kąpieli, bo czeka mnie wizyta u teścia... musi podpisac aneks do umowy o najem mieszkania, bo ten koleś ma teraz współlokatorów. i najgorsze jest to, ze oprocz tego musi podpisac, ze wyraza zgode, ze lokatorzy mogą na swoje nazwisko podłączyć w mieszkaniu internet... i tam jest mowa, ze jesli oni nie zaplacą to wlasciciel mieszkania zobowiązuje sie zapłacić... a mój teść tego nie podpisze... wiec musze sie przygotować na boje z tesciem... w kazdym badz razie przygotowalismy z A. aneks do umowy w ktorym bedzie napisane ze muszą pokazywać nam dowody wpłat za ten internet, a jak bedzie zaległość to z kaucji zabierzemy, a jak kaucji zabraknie to my sami zapłacimy... ja wiem, ze oni będą płacić i nie mam się co martwić i mam zabezpieczenie (kaucje) ale moj tesc tego nie kuma... :ico_puknij:
no i drazni mnie to, ze to ja zostalam z tym na glowie :ico_olaboga: a A. siedzi w tej cholernej Warszawie...