a on tak cały czas?? bo moje też od kilka dni (oprócz leniwej środy) i się zastanawiam, czy to juz ten czas, kiedy czuyć dziecko całymi dniami, czy może cosik dolega? a kurna po Młodym nie pamiętam, bo to 8 lat temu było :ico_olaboga:młody kopie jak szalony.
no my też dziś coś niezdrowego na kolację pizze zamwiamy, wczoraj jednak nie zamawialiśmy, bo się wcześniej najedliśmyhamburgery :-D w celu rozpieszczenia mnie, bo mówi, że zasłużyłam na cos obrzydliwie niezdrowego :-D więc już mi ślinka cieknie :-D
:
mój ma tak od miesiąca, jak mu się trafi spokojniejszy dzień, to zastanawiam czy wszystko ok. A dzisiaj to jeszcze trenuje obroty.on tak cały czas?? bo moje też od kilka dni (oprócz leniwej środy) i się zastanawiam, czy to juz ten czas, kiedy czuyć dziecko całymi dniami, czy może cosik dolega?
mój też dzwoni, te chłopy tak mają :-Dwyslałam męża na zakupy i już dwa razy dzwonil, ach te chłopy :ico_haha_01:
a my sobie zamówiliśmy schab wędzony szynkę i kiełbasę u takiego chłopa na wsi co robi wędliny na sprzedaż. Mówię wam pycha - nie to co ze sklepu i do tego jeszcze taniej. Jak kolega nam to dzisiaj przywiózł, to ja zrezygnowałam z gotowania i wcinamy wędliny z chlebkiem.no my też dziś coś niezdrowego na kolację pizze zamwiamy, wczoraj jednak nie zamawialiśmy, bo się wcześniej najedliśmy

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość