Ale puchy!!!!
U nas super dzień. U koleżanki było świetnie. Nie widziałyśmy się baaardzo długo a gadałysmy jakby nie było żadnej przerwy. Są tacy ludzie, z którymi nawet po wielu latach czujemy niewidzialną nic porozumienia. Mnie z Madzią właśnie taka nic łączy.
dzieciaczki super. Naplotkowałysmy się że łohohoho!
No i powymieniałysmy doświadczenia.
Dała mi namiar na dobrego alergologa. Poczekam jeszcze troszke i jak sie nic nie zmieni to zadzwonię sie umówic.
Alinko a słyszałaś kiedyś o odczulaniu??
Bo ta moja koleżanka właśnie starszego synka odczulała u tego alergologa i po takim zabiegu alergia minęła. Ja jestem zdecydowana jakby cos wyszło w testach.
Ala zdjęcia świetne, a zwłaszcza ostatnie.
No i gratuluje zęba.
Jeszcze raz zapytam, tym razem z pogrubieniem, czy zauważyłyście, ze wasze dzieci mniej siusiają??
Frydza dzięki za odpowiedź. Moze to normalne jest? Nie wiem. Ja to już schizuję się, że jest odwodniony. A powiedz jeszcze czy w dzień też bardziej suche pieluchy czy tylko w nocy?
PS: prześlij mi jeszcze raz na skrzynke swój adres bo wykasowałam przypadkiem.

nocka u nas ok!!Po poludniu spacerek i wizyta u dziadkow,MILEJ NIEDZIELI CZERWCOWECZKI~!!ALINKO za nocnikowanie i pojetna Vaneske wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: