Zejdą się baby brzuchate i będzie wesoło :-D
hihiihihii, ja tam brzuchata nie jestem, moze tylko brzuszkowata troszke :ico_haha_01: :ico_oczko: no ale jak widze Kostek ma sliczne m1 :ico_brawa_01:
czesc, wczoraj nie moglam wejsc na tt po poludniu, strona mi sie nie ladowala... no to sie leniuchowaniem z dzieckiem zajelam :-D o ile to leniuchowaniem mozna nazywac :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale powiem wam, ze ona czasami tak fajnie "z braciszkiem sie bawi", ze az wzruszenie mnie ogarnia. caluje brzuchala, glaszcze, gada do juniora, bawi sie w lapanie nozki :ico_oczko: lub pruka na brzuch :ico_haha_01: slodkie to...
Evik.kp, fajna masz babcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a jesli chodzi o te druga pania, no to wiesz, juz sie przyzwyczailas i dobrze, ze jest przynajmniej kulturalnie w jej obecnosci :ico_oczko:
caro, ostroznie z tymi uplawami, jesli dzis nadal je masz, to zadzwon do ginka lub lec na pogotowie :ico_sorki:
magda83, dobrze, ze jak lezysz to nie boli :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiecie, u mnie to jest tak, ze jak tylko pochodze z 10 min to boli, czasem mocniej, czasem slabiej. no i przy tym "slabiej" jak rozchodze, to tak po godz bol ustepuje i moge nadal lazic... albo sie przyzwyczajam do jego obecnosci??? diabel wie :ico_haha_01: ale jak wlasnie siedze czy leze, to tak malego kopniaki czuje, ze tez boli i to z krzyza :ico_oczko: wiec chyba lepiej na nogach, jak u karolci :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: