No i ja się witam bo teraz dopiero zajrzałam na naszą stronkę.. i już nie " TT" tylko "naObcasach" :-D.
Ale tak się zastanawiam bo wczoraj jeszcze forum nie działałąo a wy wczoraj pisałyście jak to???/ :ico_puknij:
My z Jolą iCleo i innymi dziewczynami na naszej klasie klikałayśmy?!
Nic już nie rozumiem chyba że forum włączyli wieczorkim i ja już nie zaglondałam
Ja też wczoraj nie zaglądałąm tu bo bo myślałąm, że gdzieś tak jutro włączą (72h to 3 dni) :ico_noniewiem: ale widać wcześniej zakończyli poprawki i niektóre sprytne dziewczyny zajrzały już wczoraj na TT sprawdzić czy działa.
do perfekcji opanował wstawanie po szczebelkach na nogi, wczoraj Marcin mówi że chciał go do spania położyć a ten zaraz wstaje :ico_haha_01:
Renia, Twój Arturek jeden z tych dzieciaczków który opanowuje wszystko z wyprzedzeniem innych a dopiero teraz sam staje w łóżeczku? Norbert już jakieś 2 miesiące temu zaczął sam stawać w łóżeczku i obniżyłam mu już wtedy na sam dół.
A dziewczyny kleje link do wózka który zamówiłam sobie nową solidną spacerówke.
Koleżanka zamówiła sobie ten wózek i sprowadzała go do Londynu z Polski (nie samą spacerówkę, a cały wózek dla niemowlaka). Wiem, że jest to dobra firma i robi naprawdę solidne wózki. Aczkolwiek zapłaciła tyle kasy za ten wózek i stoi teraz i się kurzy.. za duży, za ciężki. Kupiła zwykła spacerówkę i w niej wozi Piotrka (dla mnie właśnie taki zakup to całkowity bezsens :ico_puknij: ).
Nie krytykuję Twojego zakupu, ale polecam jeśli będzie Ci wygodnie z takim wózkiem. Ja także wolę wozić Norberta w porządnym wózku niż w takiej lichej spacerówce. Oczywiście wygodne są parasolki w podróż, ale my nie podróżujemy samochodem więc nie mamy problemu z naszym.
No a Norbert.. widzę, że zdecydowanie lepiej sypiał w Polsce :-( . Potrafił przespać spokojnie całą noc i budził się dopiero 8, po ósmej. A tu budzi mi się niekiedy w nocy z płaczem. Zdarza się, że koło 5 daję mu mleczko i wstaje już o 7. Ja wczoraj poszłam spać koło 1 i chyba łatwiej mi było się obudzić i wstać dzisiaj o 7 niżeli kiedy kładę się przed 23 :ico_noniewiem:
Norbert dosypia swoją drzemkę. Śpi już jakąś godzinkę i przed chwilą się przebudził bo smoczka szukał, ale przysnął jeszcze. pewnie i tak zaraz się obudzi. Rafał też śpi po nocce, ale tak do 12 i wstanie. W tym tygodniu nie idzie na overtime'a więc do niedzieli jest z nami :ico_brawa_01:
No.. mopsik już się obudził i ciągnie mnie za rękaw. Uciekam teraz. Będę doglądać :ico_oczko: