Kasiulek, my się jeszcze nie znamy, ale miło mi Ciebie poznać :ico_haha_01:
Zniknęłam na zakupy, a Wy tu szalejecie :-D
Ładne wózeczki... A jaki ja będę miała, czort, czytajcie siostra wie... :ico_haha_01: nic mi małpa nie chce powiedzieć, więc tonę w domysłach... :ico_noniewiem:
Kupiłam przed chwilą butelkę antykolkową Dr.Browns'a... Chcę piersią karmić, ale z tym nigdy nie wiadomo... Tak samo jak z tym, czy dziecko kolki będzie miało, czy nie... 32 zł kosztowała w sklepiku, wieć zamawianie na Allegro mijało się z celem... 27 zł + 10 za przesyłkę... Paranoja :ico_puknij:
Justynka, kurde, kolejna do kolekcji z problemami...
Tak siedzę i myślę, co się z Wami, młode mamusie robi... Mam 37 lat i połowę problemów mniej... Od czego to do diabła zależy...? Zadzwoniłam dzisiaj do gina, bo chciałam wizytę na poniedziałek potwierdzić... A on jak się przedstawiłam mówi tak: Tylko mi nie mów, kobieto, że zmieniasz front i zaczynasz się źle czuć... Mam pełen oddział młodych, dla takiej staruchy nie mam miejsca... :-D
Nie, no, kurka, też mi ciężko jak każdej, ale zdrowo, poza oskrzelami się noszę...
Zdrowo mi więc proszę do końca się kulać i nie rozsypywać przed terminem!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2008-10-15, 12:49 ]
Justynka, wydaje mi się, że bezpieczniej na PW, ale to Twój wybór...