o nie to już lekka przesada masakra czego to ludzie ie wymyslą a z drugiej strony czego to ludzie nie kupią bo przciesz chyba coś takiego ktoś już kupił ciekawe???Zobaczcie jeszcze to
Jolcia trzymaj się złota!!Teraz jestem na etapie ogarniania wszystkiego,prania i myslenia co zabrac za pierwszym zamachem-zeby sie zabrac bo duzego auta nie mam.
może ja się źle wyraziła ale to chodzi o to ze one są większe i ciężkao się wyrzynają tak czytałam. :ico_puknij:no to faktycznie musi boleć, choć szczerze mówiąc to ja myślałam że kiełków nie ma mlecznych
Bidulek, oby szybciutko wydobrzał.na dodatek od wczoraj ma lekki stan podgorączkowy tak 37,5-37,2
Po południu uruchomili :-)Ale tak się zastanawiam bo wczoraj jeszcze forum nie działałąo a wy wczoraj pisałyście jak to???/ :ico_puknij:
Wózeczek czadowy, ja musiałam kupić parasoleczkę, bo mieszkam w starym budownictwie na III piętrze wysokim i ciężkiego wózka bym nie wniosła, ale gdybym mieszkała w budynku z windą to korzystałabym nadal z mojego ukochanego ROANA.dziewczyny kleje link do wózka który zamówiłam sobie nową solidną spacerówke.
http://www.bobowozki.com....&<osCsid>
czekam na opinie
To prawda często wyjeżdżamy, a Ula ostatnio coś coraz gorzej znosi podróże, jak śpi to jest OK, ale jak jest wyspana, to za chiny nie chce siedzieć w foteliku... nie wiem jak mam na to zaradzić, bo przecież na kolanach jej wozić nie mogę.Pinko mam wrażenie że bardzo często wyjeżdżacie :ico_haha_02: Ulek lubi podróżować?
Też byłoby mi ciężko... ale czasem nie ma wyjścia.Mary to Ania będzie chodzila do żlobka? Kurcze byłoby mi ciężko zostawiać moją Niusie z obcymi osobami, ale jak nie ma wyjścia to co robic.
Hehehe, rzeczywiście, wszystko byleby sprzedać produkt....http://www.allegro.pl/ite...dy_rekl_tv.html
zobaczcie czego to nie wymyślą :ico_haha_01:
Przynajmniej pobędziecie sobie razem :-)W tym tygodniu nie idzie na overtime'a więc do niedzieli jest z nami :ico_brawa_01:
mmmm, też bym tak chciała :-)mariola z dzieciakami na plazy sie bawi
No śliczna lala, ale cena jeszcze lepsza... :ico_puknij:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=458898700
Zobaczcie jeszcze to :-D
A On wie czego chce? Tu Cie nie kocha i nie pokocha, ale rozwodu nie chce :ico_puknij:Kasia moj M nie chce rozwodu
Bidulka, niech szybciutko zdrowieje.Wlasnie wrocilam od lekarza Majka jest na antybiotyku
też o tym pomyślałam-ten to wie jak się ustawić :ico_puknij: nonono jeden...Jola_85 napisał/a:
Kasia moj M nie chce rozwodu
A On wie czego chce? Tu Cie nie kocha i nie pokocha, ale rozwodu nie chce :ico_puknij:
Hehehe, współczuję Ci, a może to przez zęby nie ma ochoty na jedzenie? Ula, na szczęśćie, odpukać, je ładnie wszystko co dostaje, a nawet jak zje swój obiadek, to pół godziny potem, jak ja jem swój, to Ona przychodzi, patrzy na mnie i mówi "mniam" i "da". To jest mały głodomorek.jeszcze trochę to mu będę cheesburgery z McDonalds wozić...
Oby tylko trzydniówka... bidulka.mi sie wydaje ze cos innego moze to tylka ta trzydniowka
też o tym pomyślałam-ten to wie jak się ustawić :ico_puknij: nonono jeden...Jola_85 napisał/a:
Kasia moj M nie chce rozwodu
A On wie czego chce? Tu Cie nie kocha i nie pokocha, ale rozwodu nie chce :ico_puknij:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość