Witajcie kochane!
Karolina, brak mi słów poprostu, cudna szopka. Jestem pełna podziwu dla ludzi których Bóg obdarzył jakimś manualnym talentem, Ty pięknie dziergasz na drutach, Tosia "produkuje" kartki okazjonalne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ja nic artystycznego nie umiem rekoma stworzyć :ico_placzek:
Osita, to przedszkole to niczym twierdza Alcatraz :ico_oczko: ale moze to i dobrze, że panują tam takie ścisłe zasady. Różne to zbiry kręcą się teraz wszędzie, pedofile i inne schizole...a bezpieczenstwo dzieci jest najważniejsze.
ja też mam cały czas te bóle w spojeniu, w nocy wcale nie jest lżej. Przekręcenie się z boku na bok to nie lada wyzwanie, boli jak cholera aż do samych pachwin :ico_placzek:
Tosia, nic dziwnego, że sie nie wyspałaś na tej podłodze. To Was pan "pracz" urządził.
Ja żadnych upławów nie mam, normalna, fizjologiczna wydzielina, może troszkę bardziej obfita niż przed ciążą.
Co myslicie o podzuszce "fasolce" takiej jak ta na przykład??
http://motherhood.pl/produkt/fasolka-motherhood.html
[ Dodano: 2008-10-17, 14:24 ]
ja słyszałam, że najlepiej spać na prawym boku...chociaz ostatnio ginka mówiła, że najwazniejsze aby nie na wznak i z poduszką między nogami, tak jak pisała Karola.
Magda, moja teściowa mieszka w domu razem ze swoją córką i zięciem a i tak wecznie dzwoni do nas, z kazdym problemem, prośbą itd. Synek widac niezastąpiony :ico_olaboga: