M0rD3CzKa napisał/a:
caro, no to nam zrobiłaś.. chcesz żeby nas ciekawość zżarła?
wiem i chcę :-D :-D :-D :-D
:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :-D Niedobra Tyyyyy :-D
ja popiszę później, ale w sumie nie mam o czym. Pa
[ Dodano: 2008-10-20, 13:59 ]
Cholera jasna dziewczyny. Co się tu dzieje? Jak patrzę na majówki, to one chyba nie schodzą z TT, kilka stron dziennie trzaskają, a u nas 2 strony tygodniowo :ico_nienie:
A my w sobotę zabalowaliśmy i zapomnieliśmy o dzieciach, nawet na dyskotekę mieliśmy iść, ale w ostatniej chwili, pd samymi drzwiami zdanie zmieniliśmy :-D I nawet o dziwo mocnego kaca nie miałam. Tylko jak zwykle głodna jestem po piwkowaniu. Wpieprzam aż się uszy trzęsą. Ale co tam. Zresetowałam się trochę i teraz humorek od razu lepszy :-D Tylko mała się w nocy budzi i marudzi i niewyspana notorycznie chodzę.
Caro no jak tam u Ciebie???
[ Dodano: 2008-10-20, 14:04 ]
i Kupiłam właśnie małej takie naklejki na meble
http://www.allegro.pl/item454920877_kwi ... otyle.html :ico_puknij: Pogięło mnie nieco, ale za to jaki wesoły pokój będzie :-D Już całkiem fioła dostanie na punkcie swego pokoju, i tak nie chce z niego wychodzić, teraz to dopiero szał będzie :-D
Ooo chyba się budzi,a ja ledwo kawę wypić zdążyłam :ico_noniewiem:
A czy Wasze dzieci tez mają taki czuły sen? Bo ja to nic nie mogę robić. Kiedy śpi to najlepiej byłoby sprzątać, ale nonono- wszystko ją budzi i muszę siedzieć jak trusia :ico_noniewiem: Raz nawet się obudziła jak wodę w kibelku spuściłam :ico_szoking: