ja z rana z :ico_kawa: , Maluszek spokojny, więc pospaliśmy, ile sę dało, a że starszy już dziś idzie do szkoły to jesteśmy na nogach :-) pogoda u mnie okropna, nawet pies nie doszedł do końca ogrodzenia naszego domu i zawrócił :ico_olaboga: noo, ale tak już teraz będzie, także lecę szukać jakiejś słonecznej tapety na pulpit kompa, co by nie zapomnieć, jak słonko wygląda :-D
Kochana, u nas też komolki :-D wykładają teren czarną, grubą folią, a potem dopiero sypią kamyczki, żeby nic nie rosło, żeby niczego wyrywać ani kosić nie trza było... to jedyny powód...nie moge tego rozgryżć, dlaczego tu panuje moda na te kamulce przed domem albo betonowanie tych skrawków ogródeczków?
my wanienkę (bo też nie znaleźliśmy) będziemy zamawiali z bootsa http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/ ... reId=10052 i tutaj też znajdziesz dużo rzeczy dla siebie i Malca do szpitala.. ja w sobotę to właściwie wszystko kupiłam w bootsie...macie jakis fajny sklep internetowy gdzie mogla bym zrobic wieksze zakupy? nie chce placic za wysylanie wszystkiego oddzielnie a wyglada na to ze sporo bede musiala zamawiac bo tu tak szczerze mowiac to wybór niewielki.