21 paź 2008, 21:17
hejka
ja dzis tak pozno, bo rano w pracy potem na te imieniny babci, potem film z A i teraz troche spokoju, Mile znow dzis minie kapiel bo akurat jak dojezdzalismy do domu to usneła i tak spi nadal, dopiero jak ja sie bede zbierac do wyra to ja przebudze na zmiane odziezy i mleczko :ico_noniewiem:
popsztykałam sie z A wiec humor niezbyt..na tesciow tez mam juz :ico_zly: ze hej, kur..zas mi powiedziala tesciowa ze w czw ona musi isc na działke..kur..a ja mam leciec w ciulki z moja siostra i ja na okragło zwodzic ze tesciowa bedzie sie dzieckiem zajmowac..juz nie chce tu szpetnie pisac, ale jest na maksa :ico_zly: mam w nonono jej pomoc juz, jutro jeszcze pojde do roboty i chyba na tym zakoncze swoja "kariere"zostanie mi ewentualnie weekend, ale A zas wymyslił ze moze lepiej by było jakbon sie zapisała na sobote i niedz bo wiecej zarobi :ico_noniewiem: no ku..w tym domu jego nikt nie rozumi ze ja chce isc do roboty dla mojego lepszego samopoczucie, ku..nikt sie z tym nie liczy, i wku..mnie to ze on jako moj maz zamiast zrobic cos z tym pierdoli to bo po co mi lepsze samopoczucie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: normalnie szkoda słow :ico_placzek:
glizdunia ja pierdziele a ty nic nie powiedziałas na te rozlewanie soku?bo ja jestem taka ze jak zachowanie innego dziecka mi sie nie podoba to ja zwracam uwage, no juz na pewno jakby mi ktos demolował mieszkanie, a wiadomo jak u was trzeba o nie dbac :ico_noniewiem:
patrycja le a to zaskoczenie ze w sadzie nie byli za twoja mama :ico_noniewiem: dziwne :ico_noniewiem:
i to na tyle dzis dam rade naskrobac, wybaczcie mam nerwa i nie chce zeby sie tu komus udzielał, miejmy nadzieje ze jutro wstanie lepszy dzien
:516: