zirca, dzieki kochana za wspomnienia :-D slicznie wygladasz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: no, ja tez podobnie wygladalam w poprzedniej ciazy, teraz natomiast nie jest tak "zgrabnie" :ico_haha_01: :ico_oczko: ale nie narzekam, bo nie przytylam zbytnio poza brzusiem. a jak sie patrze na twoja fotke po... hihihihiiii, ja pamietam, ze bylam zalamana, bo 2 tyg po porodzie sukienke ktora mierzylam (roz 40) byla akurat... a niecaly miesiac pozniej, weszlam w swoja ze slubu (roz 36 :ico_haha_01: :ico_oczko: ). dodam, ze nie bylo diety, poza tym, ja zarlam, nie jadlam :ico_olaboga: doszlo do tego, ze te ciaze zaczynalam od rozmiaru 34 :ico_olaboga:
teraz w pasie mam - przed chwila wlasnie mierzone - 101 cm :-) (ok 26)
tosia, ty idziesz sladami zirci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sliczny brzusio :ico_brawa_01:
zirca, a jak sie ma alex??? ciezko ci??? napisz, co u ciebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja całą ciaże wymiotowałam, więc nawet nie dano mi poznać tego przywileju "jedz co chcesz" :ico_placzek:
wiecie, ze ja w tej ciazy ANI RAZU nie zwymiotowalam??? :ico_szoking: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
maly daje czadu, zeby chyba siostrze dorownac :ico_noniewiem: ide sie polozyc... mala dopiero co padla, ciekawe, jaki bedzie ranek. juz sie boje :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
a! Katia, ty pytalas, kiedy o plci sie dowiedzialysmy... u nas w tym przypadku najpierw ludzilam sie dziewczynka (w 18tc - hiszpania), a w 20 tc (pl) lekarz stwierdzil, ze moja dziewczynka ma siusiaka i od tamtej pory bezwstydnik caly czas dzwoneczkiem sie chwali :ico_haha_01: :ico_oczko: Carmen pokazala sie w 21 tc (w pl), natomiast w 19 lekarz juz stwierdzil, ze na 80% dziewczynka :ico_oczko: