ja tez teraz sie waga nie przejmuje bo najwazniejsza jest teraz dzidzia :-D :-D
[ Dodano: 2008-10-21, 21:54 ]
ja juz sie dzis z Wami pozegnam..do jutra dziewczynki ...klorowych snów

Sandrusia super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:A to moje bolerko z angorki - ja kupilam w czarnym kolorze :-) Ladne, prawda? :-D
Marcia mam tak samo z kozaczkami. Jedyne na płaskim wyrzuciłam wiosną, bo były zniszczone. Też muszę jakieś kupić.no i dzis wyruszam na poszukiwanie jakis butów bo nie mam w czym chodzic gdyż przec ciążą chodzilam głownie w butach na obcasie..wiec same rozumiecie..

może mój mały po wczorajszym wieczorze i dzisiejszej nicy też tak będzie miał ? :ico_sorki: :ico_sorki: obya moje Małe od 3 dni spokojne... jak poszalało w niedzielę od świtu tak do teraz leniwie bardzo, bardzo.... aż zaczynam się martwić :ico_oczko:
milutka nie przejmuj, ludzie muszą coś gadać. U mnie znowu niedobrze, bo rzekomo mały brzuch mam jak na połowę siódmego miesiąca. Tylko dziewczyno ogranicz trochę słodycze, bo dopiero teraz to my będziemy przybierać na wadze :ico_olaboga:wiecie co najgorzej mnie denerwuje komentarze ludzi a ze jaka ty duzy jaka pileczka okraglutka a nie moja wina ze brzuch mi wystaje juz na pol metra?!!! i troche nogi przytyly z biodrami... mogli by sie opamietac tymi komentarzami bo to naprawde nie jest mile...a zwlaszcza ze ten stan nei zalezy w wiekszosci ode mnie
noo, tu się z Tobą nie zgadzam do końca, ale nic nie powiem :-Da zwlaszcza ze ten stan nei zalezy w wiekszosci ode mnie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość