dzis u nas deszczyk, co wyjatkowo mi sprzyja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zawsze jak jest tak pochmurno i deszczowo (ale nie burzowo) to sie lepiej czuje.
Evik.kp, ale super fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: slicznie wygladacie :ico_brawa_01:
ja juz kupilam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: sweterek z myszka miki, nie moglam sie oprzec :ico_wstydzioch:muszę też wymyślic co temu maleństwu pod choinkę kupic
nie przesadzaj, 167 cm to niemalo :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: a co maja powiedziec dziewczyny z 150 cm???Tosia, a mnie zawsze kilku centymetrów brakowało...
u nas dzis na obiadek wczorajsze krokiety/pulpety :ico_haha_01: ugotuje tylko ziemniaczki, zrobie sosik i do przodu :ico_brawa_01:
a tutaj fotka dzisiejsza pokazujaca nas dwoje :ico_haha_01: :ico_oczko:

a tak bylo jeszcze niedawno :ico_haha_01: :ico_oczko: i to miesiac (to drugie 2 tyg pozniej) po poczeciu :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-10-22, 11:50 ]
malpiszon!! jak teraz w autobus wsiade, to za 3 dni dojade, a najblizszy samolot do wawy (tyle ze kto mnie na poklad wpusci... :ico_noniewiem: ) w sobote :ico_nienie:Ze świezych pomidorów i bazylii. Zapraszam!
ania, wklej i ty te swoje centymetry, co??? i komode :-D