Kamilko - nie obwiniaj sie takim drobiazgiem.. No zrobils jak czlowiek - bo ile mozna przebierac, pocic sie,trzymac, łapac, szarpac sie.. Wiadomo.. No nasza glupota.. ze zmeczenia.. i tyle. Odprzenie kiepska sprawa- ale raz dwa sie zagoi.
BeWu - dziekuje za komplementy co do Krzysia- ontaki łagodny sie wydaje.. i słodziutki :): Ale czasami to szatan w niego wstepuje i ma "kurwiki"w oczach :):
Dziewuchy!!! Jutro jedziemy ogladac mieszkanko do wynajecia :): I do 1ego mamy sie wprowadzic.. Ale sie ciesze.Zawsze jestem podekscytowana takimi zmianami!!! Musze tylko zapewnic sobie internet - bo przeciez zwariuje.. jak tego nie bedzie!!!
Lece prasowac- lezy taki kopiec na stole, za fotelem.. upchnietych cudownosci :/
a Malego musze wsadzic do lozeczka, do spania.. Ostatnio prawie nie spi w dzien. :/ A jak spi - to o dziwnych porach - np o 16 :/ a potem smiga do 22... Dramat.. I kiedy tu robic brzydkie rzeczy??? :): :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 2008-10-22, 12:02 ]
Ale super, jak nas tyle na forum.. Teraz coraz brzydsza pogoda, to bedziemyzalegały przed komputerkami i klikały do siebie :): Musze zakupic laptopa - a wlasciwie dwa.. bo jednego do domku, a drugiego - jakiegos uzywanego - z allegro - dla Duzego, na wyjazdy.. Zeby chociaz filmy sobie poogladał.. i pograc miał na czym. Znacie sie na laptopach? Jakie są dobre?
[ Dodano: 2008-10-22, 12:03 ]
A!!! Miałam zapytac - po to weszłam teraz-jakie soczki dajecie Maluchom? Bobofruty dla niemowląt, czy juz takie dorosłe? Kubusie? Bo ja kupuje bobofruty, bo boje sie strasznie tegocukru wszedobylskiego.. Ale nie wiem juz sama.. Przeciez nie bedzie pił tego cale zycie :/