dziendoberek
stawiam poranna kawule :ico_kawa: :ico_kawa:
ja juz swoja dopijam i zaraz jeszcze herbatka trzeba sie dopoic...dobrze ze chociaz z rana nie zapominam o piciu :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
dzionek prawdopodobnie ladny bedzie ,choc nic nie wiadomo...ta pogoda zmeinia sie jak w kalejdoskopie....
moze dzis jak bedzie ladnie to pojade z Oskim na rynek popatrzec za kurtka na zime...w sklpeach ceny od 90zl wzwyz :ico_szoking: mopze na ryneczku kupie taniej..a prawie to samo bedzie
Kasiek za fryzurke wielkie brawa! wygladasz swietnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
za pojedynczy pokój do porodów rodzinnych trzeba było płacić chyba 1000 zł.Za znieczulenie płaciłam 500 zl
1000zl za pojedyncza sale do porodow! jakas psychoza,porabalo ich calkiem :ico_puknij: i 500 zl za znieczulenie tez przesada... juz calkiem ich pogielo.......... :ico_puknij: :ico_puknij:
ja wiem tylko ze w tym szpitalu co rodzilam nic sie za slae nie placilo bo kazda pojedyncza byla i tylko jedno lozko w niej, a za znieczulenie bodajze 200zl..ale ja i tak takiego miec nie mgolam bo juz za duze rozwarcie mialam :ico_haha_01: