Donatka, niestety to już normalne... Szymek Ci uciska... a nawet nie on sam, co cała macica...cos mnie dzis plecki pobolewaja i mnie boli brzuch pobolewa powyżej pępka u góry i po bokach :ico_olaboga: , nie wiem czy mały się tak rozpycha czy macica tak mi naciska na narządy, trochę mnie to martwi :ico_placzek:
dzięki :-)ananke, super butki
trzymamy i czekamy na wieści :ico_sorki: :ico_brawa_01:.trzymjacie kciuki zeby zaświadczenie wydali..
ja nie bardzo, ale myślę, że jak wpiszesz w wyszukiwarkę to Ci wyskoczy parę stronek z cwiczeniami dla brzuchatek :-)a znacie moze jakies cwiczenia kt by pomagały przy bólach kregoslupa?bo ja spac nie mogłam przez to wczoraj :ico_olaboga:
mam nadzieję, że to normalne, bo nie chce za duzo panikować, ale zauważyłam , że brzuch już u góry się powiększa, bo tak to mialam taką piłeczkę na dole, a czytalam, że od tego miesiąca, będzie się szybko powiększałniestety to już normalne... Szymek Ci uciska... a nawet nie on sam, co cała macica...

noo, masz rację, teraz będzie się podnosił i szedł jeszcze bardziej do przodu, żeby przed samym porodem się obniżyć...mam nadzieję, że to normalne, bo nie chce za duzo panikować, ale zauważyłam , że brzuch już u góry się powiększa, bo tak to mialam taką piłeczkę na dole, a czytalam, że od tego miesiąca, będzie się szybko powiększał
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość