ostatnio zgubił kolejny smoczek-teraz mamy całkiem przeźroczysty-nie było innego w rozmiarze 2 :ico_noniewiem:
My też 2 używamy.. tylko u nas na miesiące są - mamy 6-18m-cy. A zawsze kupuję mu te przezroczyste - są silikonowe, a te żółte lateksowe (jak dla mnie wyglądają okropnie :ico_noniewiem: )
Ja mam cztery: photofiltre, irfanview, photoscape i red eye remover pro :-)
Dzięki.. zobaczę co to za programy.
Klaudia pisalas o rozmowach w toku ta pierwsza para to byla babka od nas z miejscowosci najlepsze jest to ze brala juz udzial w innych programach telewizyjnych byli troche pozmieniami i mieli imiona zmienione myslalam ze przynajmniej w tym programie jest cos rzeczywistego
Ja się wogóle tak zastanawiam skąd ta Drzyzga bierze takie tematy. Niektóre są w miarę normalne ale np wczorajszy... O żonatych facetach, którzy zdradzają żony z facetami .. yahhh :ico_noniewiem: i zawsze to takie sztuczne, zwłaszcza kiedy w tych perukach siedzą.
jak jej opowiadalam ze nigdyu w zyciue nie mialam robionej cytologi to za glowe sie zlapala
A ja tylko raz w życiu u ginekologa byłam :ico_noniewiem: + akcja porodowa :ico_haha_01:
ta mi zmienila na yasmin ale chyba przejde na plastry-zobacze jeszcze bo niewiem czy tym plastrom tak mozna ufac?Moze ktoras z was uzywa?
Nie używam ale dużo czytałam bo zastanawiałam się czy może zabezbieczać się plastrami. Opinie wielu kobiet były negatywne. W opakowaniu masz 4 plastry, zmieniasz je co tydzień, ale w tygodniu ten plaster zaczyna się odklejać, przesuwać, podchodzi tym brudnym meszkiem od brzegów.. i jak się odklei po kilku dniach to musisz założyć od razu nowy i wtedy już na miesiąc Ci nie starczą a przy tym są drogie bo kosztują ok 60zł.
Ja więc zrezygnowałam z nich a kiedy skończyły mi się tabletki to przestałam się zabezpieczać :-D