KICIA to całe szczęście, że poradziłaś się tej koleżanki :ico_olaboga: zobacz, a ostatnio i Darek brał ten antybiotyk i dostał biegunki, a dzwoniłam do przychodni bo już bym nie zdążyła dojechać i położna powiedziała mi, że broń Boże mam sama antybiotyku nie odstawiać :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: wszystko klepią na jedno kopyto, a później tragedie się dzieją :ico_olaboga: mam nadzieję, że Kacperkowi sie polepszyło :ico_noniewiem:
EVE noooooo to gratuluję zakupów :ico_brawa_01:
KOCURKA mówisz podobało się Zuzi :-D :-D :-D kobiety to lubią być noszone :ico_oczko: i trzymam wielkie kciuki :-) :-) :-)
ESKA i ja też byłam na spacerku, ale niecałą godzinkę, bo oczywiście umnie wiało i bałam się, że jeszcze mocniej zaczną mi dzieciaki kaszleć :ico_noniewiem:
I co????? czekamy :ico_oczko:
miałam dokładnie to samo napisać :ico_noniewiem: :-D
śmiałaś się ze mnie, że gubiłam litery, a sama zaniemogłaś??? :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
maluchy śpią :ico_haha_02:
Julcia wieczorem już czuła się lepiej, Daruś dodatkowo dostał katar :ico_olaboga: a ja już nie mam siły :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-03-09, 21:08 ]
aha....
zobaczcie Ania się nie odzywa, mam nadzieję, że u nich wszystko dobrze :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: