24 paź 2008, 22:18
ello..
w koncu dzien sie konczy..uf..w sumie chciałam tyle napisac, a teraz jakos mi ochota odeszła, nadal nie mam humoru :ico_noniewiem: akcja z tesciami odwalona, mega kłótnia z A, albo raczej nie kłótnia tylko jego wredny, chamski, ponizajacy mnie monolog wczorajszy, dzisiejsze smieszne przeprosiny, kolejne kocham cie nic za soba nie niosace..jedyny plus dzisiejszego dnia ze ogłosili konkurs do UM i znow mam szanse, w pon jade z papierami, mysle ze gdzies do połowy listopada bedzie cos wiadomo :ico_noniewiem:
jest mi strasznie zle :ico_placzek: maz mnie nie docenia, nie szanuje, nie rozumi, nie umi ze mna rozmawiac ( a moze ja z nim, nie ta fala chyba?)odpuszczam sobie, normalnie potrzebuje izolacji..... :ico_placzek: :ico_wstydzioch:
MASSUMI zazdroszcze ci tych pieknych, krajobrazowych wycieczek, a Ulenka jest tak strasznie do ciebie podobna, normalnie cudenko :ico_oczko:
KAMIZELA no to ładny " diabełek" wam rosnie..
GLIZDUNIA Milka ost w wannie sie zainteresowala moimi cycami, pokazywała na nie jakby z zapytaniem co to jest (wiec pewnie tez nie pamieta)ale pocimkac nie chciała :ico_noniewiem: :ico_haha_01:
EWCIK naprawa ogrzewania w "zime" :ico_puknij: normalnie debilizm...u mnie dzis było 18 stopni, a nie było grzane tylko rano, jak nikogo w domu nie było, nie wyobrazam sobie nawet jak zimno musi byc u ciebie..buu..koniecznie kombinujcie jakis grzejnik, gdzie tam połowa listopada :ico_olaboga:
i to na tyle dzis, ide juz spac bo jutro rano trzeba wstac, a A tez idzie do roboty i Mila zostanie z moja mama tym razem :-)
:516: