Dzień dobry, mordeczki :-D
Tosia, o 4tej, to ja dopiero zasypiałam... To była koszmarna noc... Do tego ok.2iej dostałam mojego wrednego kataru... :ico_zly: Po jaką cholerę w środku nocy??? :ico_zly:
Smakuje jakby ktoś w nim ścierki od garów moczy
:ico_smiechbig:
Nasze kubeczki smakowe mamy teraz bardzo wrażliwe, ale fakt faktem, teraz tak wszystko chemią napakowane, że trudno sie lepszego smaku doszukać... :ico_haha_01:
tak to go nie słyszy a tak to z za zamkniętych drzwi go dosłyszał :ico_sorki:
Wyczuł, że sobie naskrobał... :ico_brawa_01: :-D
Teraz się rozleniwiam a potem po narodzinach Maleństwa brutalny powrót do rzeczywistości???
To po prostu będzie inna rzeczywistość :-D Leń się, póki możesz, żeby potem nie żałować, że na odpoczynek sobie nie pozwalałaś... Potem każdą wolną chwilę i sen będziesz bardziej cenić niż kiedykolwiek :ico_haha_01:
Miłego dnia, kulotka :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-10-25, 10:05 ]
dziewczyny to ja chyba pochodzę z jakichs pijackich okolic, bo u nas kto znajdzie zabek, zwłaszcza pierwszy to flaszke stawia :-D
Co region, to inny obyczaj :-D
e dziewczyny ja też mam lenia :-D
Oddam swój zapał, która chętna...??? :-D Ze cztery ciężarówki bym mogła tym obdzielić... :-D Która pierwsza, ta lepsza, bić się :-D Wczoraj padnięta po pierogach, myślałam, że mi dzisiaj głupawka przejdzie, a tu nic z tego... :ico_zly: Zachciało mi się do piwnicy iść, żeby zobaczyć, co tam do domku przynieść... No i oczywiście jak już tam będę, mowy nie będzie tylko o patrzeniu, zaraz się za porządki wezmę... :-D Mężuś tam nawet nie wchodzi, no chyba, że ze mną... :ico_haha_01: Tam tak jak w moim życiu, artystyczny nieład panuje, tylko ja wiem, gdzie co leży, co czym przytrzaśnięte, przykryte, jak ruszyć, żeby cała reszta z hukiem pod nogi, czy na łeb nie runęła z dzikim hukiem :-D
Caro, a co gin powiedział na Twoje upławy...?