konsole wii :-D tzn ja jej nie kupuje tylko pozyczam od kuzynki-fajna sprawa pomocna w zrzuceniu zbednych kilogramówMarcia jaką konsolę ? bo ja chyba coś przeoczyłam
Donatka, mówisz o jednorazowych? bo ja o wyszczuplających :-D , ale takie jednorazówki też mam, bo mam je na liście rzeczy do szpitala z ulotki od położnejja tez je kupiła, 1 opakowanie tj.5 sztuk i zastanawiam się czy to się przyda :ico_noniewiem:
fajna sprawa- :-Dama zna taka masażystę super, że do niej chodzi kobiety po porodzie i są zadowolone, że brzuszek wraca do swojego stanu z przed ciązy
ja liczę na mój metabolizm i miesiąc po porodzie wracam do moich ćwiczeń.ja po porodzie mam plan ruszać się, odkurzyć mój twisterek i stepperek, zapodawać długie spacery i zbilansowaną dietę przepełnioną wodą mineralną... wcześniej jak się odchudzałam przynosiło to w moim przypadku bardzo dobre rezultaty, więc zamierzam wrócić do tego...
no i żadnej głodówki czy dieet z gazet, bo to może i działa, ale krótkotrwale + efekt jojo...
też tych kilogramów mam nie za wiele i zwykłe ruszenie tylko powinno wystarczyć, zresztą to nie chodzi o kilogramy tylko o powrót do kondycji sprzed ciąży, a tą miałam świetną. A jak mały będzie miał pół roku, to kupię fotelik do mojego roweru i będziemy sobie jeździć na wycieczki w teren. :ico_brawa_01: Bo niestety w tym roku, jak się mój chłop dowiedział, że znowu jestem w ciąży, to rower mi wyniósł do siebie do pracy i zamknął w magazynie dowodów rzeczowych - żeby mnie nie korciło jeździć :-Dw ogóle nie myślę jak zrzucę te kilogramy, bo na razie mam mało, ale potem pójdę na masaże brzucha, mama zna taka masażystę super, że do niej chodzi kobiety po porodzie i są zadowolone, że brzuszek wraca do swojego stanu z przed ciązy
oo, to suprrr masz :-) taki masaż na brzuch to rewelacja te mięśnie szybciej się regenerują....potem pójdę na masaże brzucha, mama zna taka masażystę super, że do niej chodzą kobiety po porodzie i są zadowolone, że brzuszek wraca do swojego stanu z przed ciązy
spryciarz z niego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i dobrze Cię musi znać, skoro zastosował takie środki zaradcze :-Dto rower mi wyniósł do siebie do pracy i zamknął w magazynie dowodów rzeczowych - żeby mnie nie korciło jeździć :-D
tak też słyszałam, wcześniej chodziłam do koleżanki na masaże relaksujące pleców, bo miałam strasznie spięte, masaze ud pewnie tez się przydadzą, bo jeszcze na pewno przytyjęto suprrr masz :-) taki masaż na brzuch to rewelacja te mięśnie szybciej się regenerują....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość