Wiktor właśnie usnął :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Glizdunia moja ciotka twierdzi, że skoro wiktor jest tak podobny do mnie to druga będzie córcia :-D Jeszcze jeden argument za tym przemawia hihi, ze jego pierwsze słowo to "baba" :-) Charakter chyba rzeczywiście po tatusiu - ja jestem spokojna, a oni to niespokojne dusze :ico_olaboga: :ico_oczko:
zborra mój D. nie zna języka, niestety :ico_noniewiem: Ale tylu ludzi wyjeżdżało bez znajomości i dało radę, że jakoś tym się nie stresuję. Poza tym, w urzędach pracują już Polacy więc zawsze będzie prościej. D. ma taki podręczny słownik ukierunkowany na słownictwo związane z pracą i coś tam czyta, wiadomo, ze najlepiej się podszkoli na miejscu.
Ja też muszę sobie kupić słownik, ale taki tematyką związany z dniem powzednim, zakupy, wizyta u lekarza itp. Uczyłam się angielskiego w liceum, chodziłam na fakultet ale przecież to było kilka lat temu.
Glizdunia zmierzyłam jednak dokładnie te spodnie i jednak zdecydowałabym się na rozmiar 92 cm :ico_oczko: Muszę jeszcze tylko skonsultować się z D. :-D
zborra kurcze rzeczywiście fajnie by było, gdybyś mogła poradzić się jakiegoś dekoratora, oni wiedzą co pasuje do czego, jakie materiały są dobre jakościowo, doradzą jak zagospodarować przestrzeń. A co chcecie konkretnie robić ?
Nie ma nikogo to pokażę wam fotki wyposażenia zimowego Wiktora :-D
Kurtka ( Cool Club)
Czapa, szalik i rękawiczki (Re-kids, czapa nie jest od kompletu).
Butki (Kornecki).
Kapcie (Kornecki).