no ja też chcę tez chcę @ !!! a jeszcze nie ma :ico_noniewiem: znowu mi sie wszystko rozreguluje :ico_noniewiem:
rybcia uda Ci sie uda :ico_brawa_01: za dużo osób kciuki trzyma żeby się miało nie udać :-)
No właśnie ja też myślałam ze ubiegłeś nocy się to rozkreci a tu rano wstaje i czysto,potem znow zaczęłam tylko plamić na brązowo,nie ma w ogóle czystej krwi.nic.drugi dzien już czekam.a @ sie nie martw ja nie mam mega fontanny ale w nocy sie poleje pewnie jak zawsze
Oj tak bardzo bym chciała :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:a niedlugo se suwaczki wkleimy hihi
Ja dziś pół dnia spędziłam przy komputerze szperając w internecie i szukając czegoś na temat plamień zamiast okresu u kobiet które są w podobnej sytuacji co ja. Jedyne co znalazłam to zaburzenia hormonalne.To pewne ze mój organizm się jeszcze do końca nie pozbierał po nieudanej ciąży i po zabiegu.geheimnisu mnie przy drugiej@ pojawiło się też tylko plamienie na początku, potem zaniknęło zupełnie a po 2 dniach - jejuśśś - nigdy tak obfitej @ nie miałam :ico_noniewiem:
no to faktycznie dość dużo przytyłaś,ale takie chudzinki jak my szybko wracamy do swojej wagi.Ja w ciągu swojego życia nigdy nie ważyłam więcej niż w czasie ciąży.Jak jeszcze studiowalam i dość czesto miałam stresa,że nie wspomnę o sesjach egzaminacyjnych to ciężko było mi utrzymać wage powyżej 50 kg. Chudłam nawet do 47kg.Wygladałam fatalnie,ale po egzaminach wracałam do swojej wagi 52kg :ico_brawa_01:4 kg :ico_noniewiem: ale uwaga!!! przy porodzie miałam na plusie aż 25 kg!!! :-D byłam ooogromna :ico_haha_01: ale szybko wróciłam do dawnej wagi :-D
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość