nie przerażaj mnie :ico_chory:meldujcie się, meldujcie, już Wasz czas na odliczanie :-)
jeju ależ to zleciało :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-10-29, 15:08 ]
marcia777 przykro mi :ico_pocieszyciel:
ja sama jeszcze chwilami w szoku :-D dopiero co "wczoraj" robiłam test i ustawiając suwaczek zastanawiałam się, jak szybko zleci te 35 tyg do końca.. a tu juz 10 do końca pokazuje... :ico_noniewiem:nie przerażaj mnie :ico_chory:
jeju ależ to zleciało :ico_olaboga:
widzę, że nie tylko mi tak szybko to leci :-Dja sama jeszcze chwilami w szoku :-D dopiero co "wczoraj" robiłam test i ustawiając suwaczek zastanawiałam się, jak szybko zleci te 35 tyg do końca.. a tu juz 10 do końca pokazuje... :ico_noniewiem:
ja pierwszą zimę w Norwegii zobaczymy jak to będzie??ja też śnieg lubię i tak, jak jest bialuteńko.. niestety w Szkocji to mogę tylko o tym pomarzyć... tutaj nawet w grudniu trawa jest zielona a śnieg jak spadnie to po dwóch godzinach go nie ma, bo topnieje...
to super :ico_brawa_01:nie, termin mam na 9 stycznia, ale mam juz wcześniaka w domu, więc liczę się z tym, że może być i na święta :-)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:o kurcze rzeczywiscie wylecialo nam z glowy to cale odliczanie. ale przyznam szczerze ze myslalam ze odliczanie zaczyna sie od 100 dni a nie od 120. no ale wobec tego ja tez sie lece zameldowac. :-D
5 tygodni... dużo, ale Młody był wielki (3600g 53cm), noo i teraz brzuszek mam taki sam wielgachny, więc dzidzia pewnie tez mała nie będzie :-)a o ile wczesniej urodziłaś??
ale suprrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ja z siostrą się urodziłyśmy dokładnie w święta to wszyscy na nas mówili kinder niespodzianki, bo nie dość, ze taki prezent na gwiazdkę mamie zrobiłyśmy to jeszcze podwójny
tez bys mamie prezent zrobiła :-Dja ja sie spoźniłam 2 dni..urodziłam sie 2 dni po mamusi urodzinach
to rzeczywiście dużo przed i duży bobas :ico_szoking: jak na 5 tygodni przed to bardzo duży5 tygodni... dużo, ale Młody był wielki (3600g 53cm), noo i teraz brzuszek mam taki sam wielgachny, więc dzidzia pewnie tez mała nie będzie :-)
nie, ja zdrowa jak ryba, wtedy tylko 13kg przytyłam (teraz też mam nadzieję, że więcej nie będzie), on był taki duży, a wody mi odeszły, więc trzeba było jechać do szpitala :-)to rzeczywiście dużo przed i duży bobas :ico_szoking: jak na 5 tygodni przed to bardzo duży
a ty miałaś cukrzyce , ze on taki duży czy coś innego??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość