to super :ico_brawa_01: , tez kiedyś próbowałam, ale wtedy tak nie fikał jak teraz, także muszę też jednego dnia nagrać :-)a mi się udało nagrać brzuszek :-D :ico_brawa_01: będzie niezła pamiątka :-)
Donatka, próbuj, próbuj, moje Małe zawsze się ucisza, jak tylko odpalam kamerę, ale dziś wyjątkowo fikało także "złapałam" jak mi brzuch demoluje :ico_oczko: :-D :ico_brawa_01:to super :ico_brawa_01: , tez kiedyś próbowałam, ale wtedy tak nie fikał jak teraz, także muszę też jednego dnia nagrać :-)
pewnie Maluch :ico_brawa_01:od paru dni slyszę takie bulgotania w brzuchu jakby burczenie niby nie jestem głodna, czy to możliwe to to maluch robi ?? czy co? bo ja nie wiem :ico_olaboga: , macie coś takiego ??

udały, udały - nie ma to jak Castorama i Liroy Merlin w jednym miejscu :-D, a półeczka w BRW tyle samo co przez Allegro - a więc generalnie tańsza, bo nie ma kosztów przesyłki.gaga22, noo, to dobrze, że zakupki się udały :ico_brawa_01:
ja też spróbuję się zdrzemnąć - ta pogoda tak nastrajaa mnie cosik sen morzy i chyba wykorzystam czas, zanim Norbert wróci ze szkoły i zdrzemnę się :-)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość