Do grudnia to ja marze zeby udało mi sie donosc...
kotku, ale ty masz na 29!!! czyli karolcie mimo wszystko pierwsza typuje :ico_oczko: (no, wczesniej niz ty :ico_haha_01: ). ja na poczatku mowilam, ze urodzi sie wczesniej, ale z tego co widze, mimo skorczy i wszelkich innych problemow szyjka twarda, zamknieta i dluga wiec pewnie bedzie jak z carmen :ico_oczko: czyli szykujemy sie w okolilcach 20 do porodu, ojojojoojojoj :ico_olaboga:
tosia, to sie nabiegaliscie :ico_olaboga: ja jedyne co wyszlam to po zakupy i to z placzem - ze wscieklosci :ico_zly: J. mial isc, po godzinie odkad "juz wychodze" jak sie spytalam, kiedy pojdzie to tylko warknal, ze nigdzie nie idzie bo spac mu sie chce :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: sklepy otwarte do poludnia a po 11 bylo.... no to co? ania musiala dupke podniesc i z plecakiem ruszyc :ico_placzek: ale bylam wsciekla. kupilam to, co niezbedne DLA MNIE I MALEJ. wrocilam do domu, dobrze ze moje dziecko jest bardziej odpowiedzialne niz jej ojciec - kazalam tylko w razie czego rabnac porzadnie i obudzic ale mala sama sie obsluguje - zastalam ja siedzaca na nocniku z komentarzem: nie budzilam, bo by sie wsciekal... :ico_noniewiem: ladnie, 3letnie dziecko o ojcu tak mowi... no to panu przetlumaczylam, do wieczora sie nie odzywalam do lenia. oczywiscie, jako ze nie bylo kilku "niezbednych" rzeczy typu piffko to lecial z wywieszonym jezorem do ostatniego czynnego supermarketu, obiad ugotowal i kuchnie po sobie posprzatal. z laska, ale niech tam.
ale i tak mam nerwa, slusznie zreszta. do tego pada od kilku dni i czuje sie kiepsko, to jest, kregoslup siada :ico_placzek: u mnie to normalne... i tyleczek "sztywnieje" co uniemozliwia chodzenie normalne. dobrze, ze do neurologa we wt...
a z lozeczka jestem taaaaaaaka happy :ico_brawa_01: mam po carmen taka wkladke - nosidlo do wozka (spacerowki) i bedzie akurat zeby "ocieplic" na pierwsze tygodnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: nawet nie wiecie, jak mi ulzylo, bo toto lekko przewiezc a i w domu wszedzie poloze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ciekawe, jak tam dzionek reszcie "kulotek" :ico_oczko: minal..