nooooo, to bede musiala zmienic liste, ale to juz nie dzisiaj :ico_oczko: ale i tak masz w kolejce grzecznie czekac :ico_nienie: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:Osita-termin mam na 27 bo zle wtedy podałam
a ja wlasnie zobaczylam ze mam 35tc i 35 dni do porodu :-D :-D :-D to sie nazywa spostrzegawczosc :ico_haha_01:
ide do wyrka. junior (coraz czesciej nazywany przeze mnie w myslach aleksem) dzis nawet "ruchliwy" jest po ostatnich kilku dniach "lenia". oznacza to, ze jestem obolala po prostu :ico_haha_01: :ico_oczko: bo jego leniuchowanie to w przypadku carmen byloby dla mnie alarmem ze cos nie tak, bo "za zywa" :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a! mozecie mi wytlumaczyc jak przy tym niby "braku miejsca" to dziecko ma sile jeszcze sie tak krecic??? zmienia pozycje przynajmniej raz dziennie, ale to z pionowej na poprzeczna i znow wraca do pionu... nie zeby sie 180º przekrecal :ico_oczko: czyli wg moich psichczuc i kopniakow po zebrach twierdze, ze jest glowka w dol :ico_haha_01: :ico_oczko: przewaznie :ico_oczko: