02 lis 2008, 13:52
Pokoiki, pokoiki, kurcze teżbym chciała mieć trzeci dla Karola, w tym ich pokoiku to się teraz taka ciasnota i graciarnia zrobiła. No ale moge sobie pomarzyć. Zresztą czas tak leci, Kacper niedługo wyfrunie z domu :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_haha_01: to mi tylko jeden zostanie :-D
Wiecie jaka u nas pogoda :ico_szoking: , rano o 9.00 było w słońcu 20 stopni, teraz nie wiem bo u siebie nie mam termometru, a rano u mamy sprawdzałam, normalnie lato, ja w samym sweterku, a niektóre dzieciaki pod blokiem z krótkimi rękawkami latają.
Teraz Karolek śpi, a ja mam chwile dla siebie. I wiecie, że on mnie zaskakuje z tym swoim gadaniem :-D Idziemy na spacerze i mówię do siostry "chodź tędy" a on "tendi, tendi" no to ja do niego "papuga jesteś" a on "puga, puga" :-D No i wiecie, że mam teraz problem z nabiałem, pani doktor tak jak pisałam kazała mu po trochu dawać, no ale on wcale nie chce ani jogurtu, ani serka, jedynie żółty taki plasterkowany trochę podziubie. no cóż muszę i ja zacząć kombinować, kluseczki, kaszkę mleczną w końcu kupić zobaczymy. narazie mnie nie przeraża to jeszcze bardzo, bo na cycku jest, no ale co dalej. jednak jak się dziecko wcześniej nie nauczy czegoś jeść to później długo go trzeba do tego przekonywać.
No ale się rozpisałam :-D no ale co mam robić jak sama siedzę :-D