cos sie dzisiaj "dziwnie" czuje, chlop pozwolil mi sie pobyczyc w lozku, carmen zreszta tez bo przyszla do mnie ok poludnia, zasnela i do 3 spalysmy razem :-D
jedyne co zrobilam to po obiadku posprzatalam w kuchni :-)
Karolina2411, wspolczuje "wycieczki" tramwajem :ico_chory: ja ostatnio jak jechalam autobusem to ze 3 osoby mi ustapily :ico_szoking: :ico_oczko: a byly wolne miejsca... zreszta, tutaj sa tez tzw czerwone siedzenia dla babek w ciazy, z malymi dziecmi, niepelnosprawnych i starszych. jezeli sa zajete to zawsze mozna kierowcy zwrocic uwage zeby usunal stamtad intruzow :ico_oczko: nigdy dla siebie tego nie zrobilam, ale raz byl tlok jak diabli, przyszla kobieta o kulach i na tych siedzeniach siedzieli dwaj gowniarze... i ze oni tez zaplacili za bilet i nie wstana :ico_szoking: powiedzialam kierowcy, ten zatrzymal autobus i powiedzial ze nie ruszy sie dopoki obaj "madrale" sie nie podniosa, bo miejsca te nie sa dla nich :-D zaczeli bluzgac, ale ludzie momentalnie ich uciszyli, kobieta o kulach siadla i jeszcze jedna starsza pani tez przy okazji :ico_oczko:
karola, a dlaczego chcesz przenosic?? caly rok "stracony" dla dziecka, to jest, rok dluzej dziecinstwa ale pozniej o rok pozniej szkola, studia, praca... ja wole w grudniu, zreszta, na szczescie dla mnie opcja na przyszly rok nie brana pod uwage :-D
tosia, wspolczuje przezyc :ico_chory: ja tak sie boje roznych stluczek, w ogole boje sie jezdzic samochodem... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: tak wiec pewnie jak by na mnie trafilo to na izbie przyjec bym wieczor skonczyla :ico_chory: :ico_oczko:
magda83, mam starszy model tej karuzeli po carmen :-D po roku mialam dosc tych melodyjek, kupowania co 2 tyg baterii... ale jest sliczna no i swoje zadanie spelnia :ico_oczko: no i jak pomysle ze znow bedzie chodzic na okraglo... :ico_noniewiem:
moj brat kiedys mial... boziu, jakie to dziadostwo bylo... ale to z 15 lat temu :ico_oczko: tutaj na pewno bym nie kupila, bo od ziemi ciagnie nieziemsko, ale jesli macie dywany i podlogi drewniane, to przynajmniej wiesz, ze Oskarek bedzie bezpieczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:starszakowi kupujemy taką rozkładaną kanapę z pianki, zaraz Wam wkleje linka
kurcze, junior od wczoraj takie charce odstawia... przekrecil sie dzisiaj ze dwa razy, bola mnie boki, krocze, zebra... skopal mnie cala od srodka :ico_placzek: ale smiac mi sie tez chcialo jak glowke w gore wystawil i paluszkami dzgal po czyms tam a pozniej czkawki dostal... stad wiedzialam, ze to glowka na gorze :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: takie delikatne te ruchy wtedy, nie to co kopniaki :ico_noniewiem: