cześć dziewczyny u nas nock ok. jedna pobudka o 24 i potem koło 4:30 ale tak sobie postanowiłam ze o 24 jak się budzi Kamil to dam mu mleko bo on wypija 200bobofruta o 24 wiec jest głodny. Teraz ma 2 drzemke aż dziwne wstał o 7:00 troszke się pobawił i musiałm go położyc o 8:30 bo ukladał się na podłodze i obudził sie o 10:30 :ico_szoking: , no i teraz znowu śpi zasnoł o 12:30 zobaczymy ile pośpi, to chyba ta pogoda u nas nadal mglisto szaro , mokro i ponuro aż nic się niechce :ico_spanko:
Jola ja ci współczuje normalnie brak słów z tym Twoim, ai z przedszkolem nie ciekawie :ico_olaboga: :ico_pocieszyciel:
Kuba jutro wyjeżdża do Krakowa na 10 dni do pracy, więc zostajemy z Gabciochem sami nie wiem jak dam radę, bo już się tak przyzwyczaiłam do Kuby pomocy, On na przykład kapie co dzień i gotuje obiad, a poza tym bawi się z Gabrielem więc mnie odciąża...
Dasz rade !!! wkońcu super z nas mamy!!! :ico_brawa_01:
Ja cały czas musze sobie sama dawać rade , moj wychodzi do pracy o 8:30 i wraca koło 18-19 więc wszystko na mojej głowie. i Wkurza mnie czasem jak Kamil wieczorem nie chce zasnąc tylko wierci się w tym wózku i ja na niego krzykne a ten domnie co ty na niego krzyczysz :ico_zly: :ico_zly: no masakra mówie mu wtedy to posiedz sobie z nim cały dzień to zobaczymy twoją cierpliwość na wieczór. :ico_szoking:
Iwonka mój Kamil miał też taki okres że tu mi się na podłodze ukladał do spania a jak tylko ja go do łóżeczka to wrzask jak by go ze skury obdzierali :ico_olaboga: co ja sie na wkurzałam to szok. I w końcu raz sprubowałam go uspać w wózku i było ok i od tam tej pory zsypia w wózku z nami w pokoju . Potem go do łóżeczka i śpi . Stwierdziłam że był chyba nie spokojny bo nie słyszał naszych głosów było mu zacicho. :ico_noniewiem: