Witam!
kurcze dziewczyny no sama nie wiem jak to będzuie z tym netem, bo szczerze mówiąc to my w domu nawet komputera nie mamy i jak narazie to nie odczuwamy jego braku... Tomek pracuje do późna, a ja popołudnia chcę spedzać z Kali, bo przecież nie widze jej cały dzień, wieczór zostaje nam na dla siebie, chcemy się nagadać, pomisiać i w ogóle....
a w pracy siedzę przed kompem 8 godzin dziennie więc nie dziwcie się że w domu nie chcę go znać :ico_noniewiem:
ale nic sie nie martwcie, zanim pójdę na L4 napewno sie pożegnam i jak tylko będe mieć okazje to do was wpadnę pochwalić sie maleństwem :-) na przeciwko mojego domku mieszka brat Tomka i mają internet tak że nie powinno być problemuy, zresztą w dzisiejszych czasach to chyba wszyscy mają tylko my nie mamy hehe
indygo cieszę sie z Toba na ten wyjazd do Egiptu! :ico_brawa_01: ciekawe kidy my się gdzieś wybierzemy....w tym roku miałą być grecja i jakoś spełzło na niczym... a co do spontanu to u mnie przeważnie wszystko tak wygląda hehe
coś wymyślę i szukam pomocy w realizacji planu, jeżeli jest odzew to przeważnie realizuje swoje pomysły, chociaż ostatnimi czay niestety trzeba było troche usiąść na nonono hehe w sumie to już od 2 lat siedzę... :ico_noniewiem: echhh ale to też ma swoje plusy, jeszcze mnóstwo przed nami, narazie trzeba się poświęcić dzieciaczkom, a to też daje duzo radości :-)
edzia współczuję dolegliwości... będe trzymać kciuki za szybki i miare bezbolesny powrót do zdrowia
juli no kurujcie mi się szybciutko! kurcze często was te choróbska dopadają... stawiam herbatke malinową :ico_kawa:
aleksandrowicz twój Alek dogadałby się zmoją Kali, ona uwielbia "czytać" książeczki heh, normalnie można umrzeć ze śmiechu jak udaje że czyta hehe, a co do albumu ze zdjęciami to jej ulubiona lektura :-D nie wspomne o całowaniu dzieci w gazetkach hehe
frydza no nieźle sie obłowiłaś na tych aukcjach, bardzo ładne spodnie i niedrogie :ico_brawa_01: my mamy problem ze zbyt dużą ilościa ubranek, normalnie nie mam ich już gdzie upychać, przypuszczam że w wiekszości Kali nie zdąży wystąpić hehe, a ostatnio poza czapka, szaliczkiem i rękawiczkami na zime nic jej nie kupiłam i nie kupię, wszystko dostajemy od szalonej zakupoholiczki ubraniowej - czyli chrzestnej Kalinki hehe, która ma córeczkę i ciągle ją stroi :ico_olaboga:
asiula współczuje samotnej nocki.... miłego dnia w pracy!
katka żeby nie zapeszać nic nie napiszę, poza tym że OGROMNIE SIĘ CIESZĘ I TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!! :-D