Hej dziewczyny :ico_haha_01: Jestem i ja. Wiktor padł już o 19.30 bo nie spał mi w dzień, jestem pewna , że usnąłby, gdybym wzięła go na ręce ale :ico_nienie: Zabrałam się za wybieranie fotek małego, bo zdecydowaliśmy, że damy rodzicom kalendarz ze zdjęciami Wiktora pod choinkę :ico_haha_01:
Oki, poczytam coście tam naskrobały, gdy mnie nie było na pokładzie :ico_haha_02:
Na dobry początek Wiktor na spacerze z Upsy Daisy :-)
Jeszcze wrócę do tego spania, ja uwielbiam się rozłożyć na łóżku, a śpiąc z Wiktorem jest to niemożliwe, nawet do męża nie mogę się przytulić. A z Wiktorem pieścimy się każdego ranka po przebudzeniu i wieczorem przy usypianiu, kiedy to ja mówię mu do uszka, jak bardzo go kocham.
Prezenty pod choinkę mamy już prawie kupione, dziś po konsultacji z siostrą domówiłam jej synkowi puzzle Cars :ico_haha_02: , rodzicom te kalendarze, pozostaje Wiktor i moja bratanica, siostrzeńcowi damy jakieś pieniądze bo on chodzi już do IV klasy więc niech sam decyduje :ico_noniewiem: Ufff, jak to dobrze mieć już wszystko zaplanowane, dziś wypisałam już nawet część kartek świątecznych :-D
kate mi Wiktor też pomaga w pracach domowych hehe, najbardziej lubi zamiatać i wyrzucać wszystko do kosza, ostatnio wylądowała w nim nawet moja filiżanka po kawie :-)
Daria Wiktor też tak szczerzy zęby jak dostanie lizaka :ico_haha_02: Ładne jesteście dziołchy :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
Daria hihi ty to masz jak ja, mój D. czasami się śmieje ze mnie jak ja ciągle o tym wyjeździe, o spotkaniu z tobą :-D Matko niech ten czas leci szybciej :ico_sorki: :ico_haha_01: Obyśmy tylko na żywo dogadywały się tak fajnie jak na forum :ico_noniewiem: :ico_oczko:
Karola kurcze mam nadzieję, ze po konsultacji z solidnym ortopedą okaże się, ze Hanutka nie ma problemów ze stawami :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Karola ja dałam za Upsy 80 zł z przesyłką, ale to jest ta lala bez grania melodyjki. A Hanuta wygląda promiennie w tej ciąży :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Daria ja też nie widzę tej ławeczki :ico_noniewiem: Za to widzę kombinezon massumi i podoba mi się, Wiktor ma spodnie na śnieg z tej firmy i też są super :ico_brawa_01: